Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 04.12.2017.
02:30
Vestionline, zadovoljna.hr A

Stručnjaci savetuju: Doživite "vatromet" u krevetu baš uvek

Ono šta treba da radite tokom seksualnog čina, dolazi nekako prirodno, ali uvek je dobro čuti i pokoji savet i naučiti nešto novo. Seksolozi, bračni savetnici i drugi najveći stručnjaci za seks podelili su top savete za najbolji seks ikada

wallpino.com
Prepustite se strastima: Što manje razmišljate o nebitnim stvarima, seks će biti bolji

1. Naučite da dodirujete

Seks se temelji na dodiru, ali većina nas ne zna kako da koristiti ruke da bi se partneru pružilo zadovoljstvo. Dajte sebi vremena da savladate veštine masaže i erotskog dodira i otkrićete potpuno novi užitak. Ruka je najbolja seks igračka ikada izumljena, poručuju seksolozi.

2. Pitajte ono što vas zanima

Biti odličan u krevetu uči se kroz praksu, usmeravanje, obraćanje pažnje na partnerove zvuke i pokrete, kroz knjige. Niste sigurni radite li sve kako treba? Pitajte partnera šta mu se najviše svidelo tokom odnosa, ili da li mu se više sviđa kada koristite ruke ili usne. Ali, nemojte ga to pitati tokom seksa, niti odmah nakon seksa. Pitajte ga nekoliko sati kasnije, kada oboje budete opušteni, otvoreni jedno prema drugom i zainteresovani za komunikaciju. 

3. Recite "da"

Umesto da smišljate razloge zašto ne želite da imate seks s partnerom i zašto ne želite da isprobate nešto novo, poput igranja uloga ili laganog vezivanja i neostvarivanja vlastitih fantazija, dozvolite sebi da kažete "da" i da budete otvoreni prema novom iskustvu. Otvorenost prema novim iskustvima omogućiće vam da se dublje povežete s partnerom - i s vlastitim željama. 

4. Dame prve

Stručnjaci za seks savetuju da muškarac uvek dovede ženu do vrhunca pre penetracije. Na taj način neće osećati pritisak tokom svoje "izvedbe", pa će mu i seksualni odnos doneti puno više užitka. Takođe, na taj način ćete oboje biti zadovoljeni svaki put. 

5. Povežite se s partnerom na više nivoa

Odličan seks je mnogo više od fizičkog čina. Kada ste vi i vaš partner povezani na više nivoa, mentalno, emocionalno i duhovno, vaš seksualni život biće bolji nego što se mogli i zamisliti. 

6. Pričajte tokom seksa

"Prljavi" razgovori odmah će promeniti vaš seksualni život. Još će biti bolje ako podstaknete svog partnera da priča. Štaviše, ističu stručnjaci za seks, muškarac bi u krevetu trebalo da priča puno više od žene. Kako da ga naterate da progovori? Budite primer i progovorite prvi. Dodavanjem "prljavog" pričanja vašoj seksualnoj rutini, vaši orgazmi postaće duži, jači i češći.

7. Fokusirajte se na osećaj

Žene prečesto razmišljaju o tome kako izgledaju u krevetu. Stručnjaci za seks savetuju da se umesto toga usredsrede na osećaj. Zatvorite oči, udubite se u seksualni čin i obratite pažnju na osećaj. Kada shvatite koliki užitak je vaše telo sposobno da oseti, vaše samopouzdanje vinuće se do neba!

8. Uzbudite svih pet čula

Dodirujte: satenske čaršafe, glatku kožu. Mirišite: sveće, ulja. Probajte: jagode prelivene čokoladom, šampanjac. Gledajte: samu sebe u seksi donjem rublju. Slušajte: opuštajuću, seksi muziku.

9. Budite puni entuzijazma

Muškarca ništa neće uzbuditi više od partnerke pune entuzijazma, željne da isproba nove stvari u spavaćoj sobi. Zato, pričajte "prljavo", svako malo vodite glavnu reč tokom odnosa, inicirajte seks i prvi predložite novu pozu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online