Četvrtak 6. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 02.01.2011.
08:00
Net.hr A

Saznajte zašto žene varaju

Iako žene nisu nadmašile muškarce kada je prevara u pitanju i one to rade, a kao i muškarci - imaju svoje razloge za to. Neke će uskočiti u krevet drugom muškarcu jer im fali seks, a neke zato jer su jednostavno "nevaljale".

Pokažite interesovanje za svoju dragu
 


Prema nedavnom istraživanju, naučnici su utvrdili da je 14 odsto žena koje su u braku makar jednom prevarile svog supruga za razliku od 22 odsto muškarca koji su učinili to isto, piše "Askmen.com".

A nakon objavljene liste razloga zašto muškarci varaju, evo i najčešćih ženskih razloga za preljubu:

● Nedovoljno seksa


Ako muškarac svojoj partnerki ne pruža dovoljno seksa, a ona mu je ukazala na problem, vrlo je verovatno da će zadovoljstvo potražiti s drugim muškarcem u krevetu.

● Ona je "nevaljala" devojka

Baš kao što postoje muškarci skloni prevari, ima takvih i žena. Ako joj se pruži prilika za avanturu, neće moći da odoli.


● Jačanje samopouzdanja


Seks može pozitivno da utiče na jačanje samopoštovanja i samopouzdanja, a žena će se na taj način osećati voljeno i privlačnije. Ako joj iz nekog razloga to nedostaje u vezi, potražiće negde drugde.

● Osveta


Izgubila je poverenje u svog muškarca zbog nečega što je uradio i što ju je povredilo. Osvetoljubiva je i vratiće mu kad-tad. Očigledno nije bilo dovoljno izvinjenje.


● Nedostatak intimnosti


U vezi ste i imate sve: stan, automobil, karijeru, jedno drugo. Možda se muškarcu čini da je to dovoljno pa zapostavlja svoju dragu. Ako njoj nedostaje intimnosti, komunikacije, ljubavi... neće biti zadovoljna i verovatno će se upustit u preljubu.


● Dosađuje se u spavaćoj sobi


Seks može da postane monoton u dužoj vezi. Uvek isti položaj u istom krevetu sa istom osobom. Ljubavna afera omogućiće joj avanturu za kojoj žudi.

● Strategija za raskid


Umesto da raskine sa muškarcem jer nije zadovoljna u vezi, prevariće partnera jer smatra da je tako jednostavnije.

POVEZANE VESTI

Nedelja 02.01.2011. 13:25
Основни проблем је у томе да брачни другови нису досегли тзв. "метафизичку повезаност", тј. у брак су ушли несхватајући саму сврху и циљ брака , а то је јединство у души и телу до смрти. Некада су жене умирале са својим мужевима ( у борби, рату и сл.) а данас их варају на сваком кораку. На сваком ћошку и на многим порталима могу се прочитати овакви текстови, тако да није изненађујући пораст превара.(и са мушке стране, наравно) А сви знамо да је превара велики грех. Муж и жена треба да љубав стварају у браку, годинама. Треба разликовати заљубљеност, која је тренутна , и љубав која је савршенство. "Једна реч обухвата све - та реч је "љубав". У речи "љубав" је читав том мисли о животу и дугу.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online