Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 13.09.2017.
11:27
blic.rs A

Rada priznala kako gasi želju za seksom: Kada Haris nije tu...

Pevački par Radmila Manojlović i Haris Berković već dugo uspeva da održi vezu iako su oboje javne ličnosti, a pevačica je otkrila kako osvežavaju ljubav kada su oboje na putu zbog posla.

Z. K. Munja
Nema problem sa tim da dečku šalje seksi fotografije: Rada Manojlović

Kako i Rada i Haris imaju tezge skoro svaki dan tokom sedmice, nekada im se putevi mimoilaze i po sedam dana, naročito kada je jedno od njih dvoje na turneji. Međutim, ona je priznala da u takvim situacijama jedno drugom šalju seksi selfije poput mnogih razdvojenih parova. Rada kaže da su na početku veze te fotografije bile opuštenije, a da takve danas šalju kada se užele jedno drugog.

- Joj, to je bilo dok smo bili mladi i ludi i dok smo se muvali, ali nikada ništa vulgarno nije bilo. Sada kada smo već dugo zajedno pošaljemo jedno drugom gole fotke da se, eto, podsetimo jedno drugog - rekla je pevačica kroz osmeh u emisiji "Press pretres" i u nekoliko navrata voditelja upozoravala da je ne vuče za jezik kako ne bi rekla nešto što ne želi.

Ipak, bez obzira na to što jedno drugom šalju golišave fotografije, Rada kaže da se ne boji da će te kompromitujuće fotke dospeti u javnost. Bez obzira na to da li lopovi ukrali njen ili Harisov mobilni telefon, ona tvrdi da se neće ovajditi kada je takav sadržaj u pitanju.

- Joj, mi sve brišemo i provokativne slike, poruke, čak i mejlove - kaže Manojlovićeva koja je očigledno opreznija od mnogih svojih koleginica čije gole fotke su dospele u javnost. 

Pevačica je nedavno za Blic ispričala da se oseća seksi i da uživa da zavodi, pa ne čudi što takve poze šalje dečku.

- Seksepil nije stvar lepote već energije i ja se osećam seksi u mnogim situacijama. Nije važno da li u tom trenutku kuvam ili gledam film. Volim da se provokativno obučem i da zavodim. Svoje mišljenje o sebi želim da podelim sa dečkom i da me on gleda tim očima zato se ne libim da mu šaljem fotografije - rekla je nedavno pevačica.

Ona je tada otkrila da su ona i Haris ljubomorni u granicama normale, te da Berković voli kada je drugi muškarci gledaju.

- Naravno da mu prija kada neko kaže: "Što je Rada dobra riba". Oni to mogu samo da kažu i da gledaju, a on to ima. Pa i ja volim kada devojke simpatišu njega, to znači da nije za bacanje - kroz osmeh je rekla Manojlovićeva.

Pevačica je na iznenađenje mnogih priznala da bi Harisu oprostila prevaru, dok je on u više navrata isticao da nije mogao ni da sanja da će jednog dana biti Radin dečko.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online