Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 20.02.2018.
08:27
S. Đurić - Vesti A

Kad se ljubav ugasi

Emina Jahović putem društvenih otkrila je da se, nakon 14 godina zajedničkog života, a deset godina braka, razvodi od Mustafe Sandala. Iako je do pre neki dan ćutala na ovu temu i nije želela da komentariše novinske spekulacije o njenom razlazu sa turskim muzičarem, pevačica je odlučila da se oglasi putem društvenih mreža. Emina je na Instagramu objavila fotografiju sa Mustafom i u tekstu potvrdila pisanja medija da je ipak došlo do kraha ljubavi između nje i njenog supruga.

youtube.com/AKTUEL 24
Emina Jahović i Mustafa Sandal

- Dragi moji, zbog ljubavi i podrške kojom me obasipate tokom čitave moje karijere, osećam želju i potrebu da sa vama uvek budem iskrena - i kada delim lepe stvari, ali i kada su u pitanju oni manje lepi delovi života, kroz koje, nažalost, svi nekada prolazimo. Zato želim da od mene saznate i ovo - nakon 14 godina zajedničkog života i 10 godina braka, Mustafa i ja smo doneli odluku da se raziđemo. Ta odluka nam nije bila laka, niti je bila nagla, ali je bila uzajamna, jer smo nakon dugih i otvorenih razgovora zaključili da se naša ljubav, koja je bila velika i iskrena, sa godinama ugasila. Iako naše živote nastavljamo odvojeno, ja ću Mustafi uvek biti najiskreniji prijatelj i podrška u životu, a sigurna sam da će i on meni. Naša najvažnija misija je da ostanemo dobri roditelji našim divnim sinovima, Jamanu i Javuzu, i u toj misiji smo ujedinjeni i sa tog puta nećemo dozvoliti da nas bilo šta skrene - napisala je Emina uz zajedničku fotografiju sa Mustafom.

Ljubav pobedila

Brak Ane Nikolić i repera Stefana Đurića Raste izazvao je veliku pažnju javnosti. Nakon brojnih vesti da se ovaj par razvodi, da ne žive zajedno, Ana i Rasta su definitivno odlučili da svojoj ljubavi daju još jednu šansu. Njih dvoje su nastavili poslovno da sarađuju, provode mnogo vremena zajedno, tako da je blizina po svemu sudeći učinila svoje. Rasta je na Instagramu objavio zajedničku fotografiju i napisao: "Ljubav", "Familija", "Polovina".

Nedeljama unazad razvod Ane Sević i Darka Lazića je jedna od glavnih tema u srpskoj javnosti. Kap je, navodno prelila čašu kada su mediji objavili fotografiju Darka Lazića kako uzima narkotike na javnom mestu. Oni su u zajedničkom saopštenju preko svog advokata naveli da se ljubav obostrano ugasila.

- Poslednjih meseci naša porodica bila je izložena brojnim zlonamernim lažima, potpunim izmišljotinama i poluistinama plasiranim u medijima. Nije čak ni tačna tvrdnja medija da smo se razveli, odnosno da smo pokrenuli postupak razvoda braka, jeste istina da planiramo da pokrenemo postupak za sporazumni razvod braka i da smo napravili korake u tom smeru - napisali su pre mesec dana u saopštenju.

Usponi i padovi

Svaki razvod na estradi privlači ogromnu pažnju javnosti, a već neko vreme kruži priča o razlazu još jednog poznatog para. Retko ko želi da prizna da ima probleme u braku, ali Nikolina Kovač bez dlake na jeziku govori o svemu. Atraktivna pevačica i dalje tvrdi da njen brak sa kolegom Sašom Kaporom nije idealan.

- Ja sam neko ko je iskren 100 odsto. Ja nisam od onih ljudi koji pričaju "Jaoj nama je idealno, nama je tako bajno, nama je sjajno", i onda se desi neki procep. Ne, nego prosto nije idealno, ali bitno je da postoji kompromis i da postoji ljubav. Sve te neke nesuglasice, razlika u mišljenju, pogledu na svet, nekako se prevaziđe. Bitno je da postoji ljubav i želja da se to se prevaziđe, a da problema ima, naravno da ima - rekla je Nikolina za beogradske medije.

Priče o razvodu Ane Kokić i našeg proslavljenog vaterpoliste Nikole Rađena često se pojavljuju u javnosti.

- Kao i svaki brak, i naš ima uspona i padova. Mislim da je razdvojenost mač sa dve oštrice. Ana i ja biramo da zajedničko vreme, bilo da smo u Moskvi ili Beogradu, provedemo na najkvalitetniji način - rekao je Nikola Rađen koji trenutno igra u Moskvi.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online