Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 03.01.2019.
12:46
Gloria.rs, Vestionline A

Milica Todorović: Za lepotu su dovoljne samo četiri stvari (FOTO)

U trenucima kada želi da se odmori i opusti pevačica sedne pred ogledalo i uživa u svojim mejkap kreacijama, vežba dva puta nedeljno i tako okajava slatke i slane grehove, a kožu tela neguje mirisnim kremama koje hidriraju.

Z. K. Munja
Milica Todorović

Kosa

Prirodno sam brineta, ali bojim kosu u plavo, što je ponekad dodatno ošteti. Često sam kod frizera zbog brojnih emisija i slikanja, pa tada odradim i neke jače tretmane, a kod kuće koristim preparate za suvu i oštećenu kosu. Nisam spremna na velike promene kao što su kratke frizure ili drastične promene boje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kad mi Laza "izoperise" facu @laziclaza #milicatodorovic

Објава коју дели Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) дана 12. Дец 2018. у 5:06 PST

Kada sam umorna ili slobodna, uživam da sednem ispred ogledala, pustim neku opuštajuću muziku i šminkam se. To mi je neka vrsta hobija. Od mejkapa volim baš sve, ali posebno karmine i dobre senke. MAC mi je definitivno omiljena marka. Kada moram da se skockam na brzaka, to izgleda ovako: BB krema, korektor, labelo i maskara. Devojke, ne treba vam apsolutno ništa više.

Ekstravagancija

Kada je šminkanje u pitanju, meni ništa nije ekscentrično. Lice vam je kao slika, možete da šarate i radite sve, kao da slikate. Jedino što sam probala drugačije od svakodnevnog mejkapa jeste maska koju sam radila pre nekoliko godina kada sam bila u Italiji, u parku Movieland. Bila sam Harli Kvin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sve u veselo... #jaša

Објава коју дели Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) дана 7. Нов 2018. у 8:49 PST

Nega

Kod kozmetičara idem redovno jer smatram da je to lična higijena i da svaka žena to treba da radi kad god može. Volim mirišljave i hidratantne kreme. Za telo najčešće upotrebljavam one brenda Elizabeth Arden, a skoro sam otkrila i brend Rituals, čija me je kolekcija Ayurveda oduševila. Kad je o licu reč, odana sam kremama La prairie i La mer. Pokazale su se kao najbolje za moj tip kože i prijaju mi. Zimi koristim malo više kremica i podloga, zbog vetra i hladnoće, a leti one sa jačim zaštitnim faktorom. U mojoj torbi ima svašta, ne biste verovali šta sve može da stane u nju, ali definitivno bez tri-četiri labela ne izlazim iz kuće.

Pirsing i tetovaže

Kao mlađa probušila sam nos, ali više ne nosim minđušu. Za sada imam jednu tetovažu na ruci, tj. unutrašnjoj strani zgloba, i ona predstavlja unutrašnju snagu.

Komplimenti

Sebe ne umem da pohvalim, ali porodica i prijatelji to rade stalno. I srećna sam što ih imam, da mi budu i podrška i kritičari. Ne znam koji bih kompliment izdvojila, ali, eto, možda kada vide da sam baš srećna pa mi kažu: "Toliko si srećna da zračiš i volim da budem u tvom društvu zbog tvoje pozitivne energije".

Figura

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ohrid #vacation #milicatodorovic #sunnyday

Објава коју дели Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) дана 12. Авг 2018. у 6:05 PDT

Baš volim da jedem, i slatko i slano, pa zbog tog hedonizma i uživanja u hrani moram da treniram i to radim dva puta nedeljno, jer mi obaveze toliko dozvoljavaju. Što se tiče masaža, idem samo na relaks, jednom nedeljno.

Savet

Savet za sve devojke, ali i za moju kćerku jednog dana, glasi da pred spavanje obavezno skinu šminku, dobro očiste lice losionom i nanesu kremu, kao i da pre izlaska napolje, ukoliko su bez šminke, stave hidratantnu kremu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online