Četvrtak 16. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 22.04.2019.
15:33
Sponzorisani tekst A

Knjiga kao poklon za praznike

Uskršnji i prvomajski praznici se polako bliže, a poklon knjige mogu biti savršen način da iznenadite vaše najmilije. Umesto da kupujete najmlađima još jedne u nizu igračaka sa kojima će se malo poigrati, a zatim ih ostaviti sa strane, poklonite im neko zanimljivo i intrigantno štivo koje budi maštu.

Promo
 

Stimulišite njihov kognitivni razvoj kroz detektivske, avanturističke i slične romane koji će im pomoći da stasaju u bolje osobe. Knjiga kao poklon takođe može biti sjajno iznenađenje i za starije. Umesto da voljenoj osobi kupujete cveće i bombonjere što, priznaćete i sami, ponekad zna da bude pomalo izlizano i nemaštovito, vi ih obradujte sa nekim književnim delom kojim ćete pokazati kako mislite na njih i koliko ih dobro poznajete. A nadolazeći praznici mogu biti gotovo savršen trenutak nekome ulepšate dan, pa čak i nedelju.

Budite jedinstveni uz slanje knjiga kao poklon

Praznici su vreme darivanja i poklanjanja. Tada se većina nas trudi da iznenadi i obraduje druge.
Tada je generalno uvek lepša i prisnija atmosfera među ljudima i međuljudski odnosi su
generalno bolji u vreme praznika. U to doba se ona naša lepša i ljudska strana ispolji i izađe na
videlo na najbolji način.

Zato i ne treba da čudi da su najveći periodi trošenja odnosno kupovine stvari upravo praznični 
dani. Iako današnje savremeno vreme nudi sve više i više opcija i mogućnosti prilikom odabira i kupovine poklona, nekako je sve manje ličnih. Iako cveće i čokolade jesu neka sigurica gde ne možete da omašite, to ipak zna da postane monotono i predvidivo.

Koja je poenta iznenađenja ako ta druga osoba može da nasluti, ako ne čak i da sa pouzdanom sigurnošću pretpostavi šta ste joj spremili. Tako se postepeno čak i kroz to ulazi u kolotečinu.

Međutim, slanje knjiga kao poklon može predstavljati odličan način da dodate upravo tu ličnu
notu vašem poklonu nekoj vama dragoj osobi. I dok cveće zna da bude bezlično, odnosno da se
može bez problema pokloniti gotovo svima, poklon knjige, pogotovo one kojima vam ta osoba
pokazuje koliko vas zna u dušu, mogu imati mnogostruko veći i jači efekat.

Radost i sreća biće sigurno nemerljivi na toj osobi ako uradite sve kako treba, odnosno odaberete pravo štivo za poklon. Na vama je da malo istražite, razmislite i budete kreativni. A taj dodatni trud i napor će vam se sigurno isplatiti.

Promo
 

Do poklon knjige nikada lakše

Razumemo vas u potpunosti da se generalno tanki sa slobodnim vremenom. Današnje društvo
odnosno ekonomija koja zahteva što veću produktivnost i isplativost iz dana u dan jednostavno
nameće nove životne standarde. Vreme stvarno jeste postalo novac, želeo to neko da prizna ili
ne. I zato vas razumemo da nemate baš toliko slobodnog vremena na raspolaganju pored posla i porodice. Kao i da svako dragoceno ušteđeno vreme volite nekada ljubomorno da čuvate
odnosno trošite. U potpunosti vas razumemo i slažemo se sa vama. Upravo zato smo i razvili
postupak za slanje knjiga kao poklon.

Sve što je potrebno jeste da posetite online platformu Knjige na dlanu i kroz samo nekoliko lakih i brzih koraka možete poručiti neko delo za vaše najmilije. I sve to možete obaviti bukvalno dok čekate u redu u pošti, banci, prodavnici i slično.

Proberite poklon knjige iz fonda od nekoliko desetina hiljada naslova na savremenoj platformi izrađenoj po svim svetskim standardima u pogledu dizajna koja je maksimalno orijentisana i podređena korisniku radi što boljeg korisničkog iskustva i zadovoljstva.

Takođe, pored tih procedura plaćanja i naručivanja, koje su neverovatno lake, Knjige na dlanu poseduju sve potrebne potvrde o maksimalnoj bezbednosti tokom elektronskog poslovanja. Vaše je samo da odaberete, poručite i iznenadite vaše najmilije.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online