Ponedeljak 3. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 23.02.2011.
04:10 >> 13:36h
Blic A

Mitrovića grofica ispratila iz bolnice

Predsednik “Pink Media Group” Željko Mitrović je napustio bolnicu “Malteser St. Franziskus” u nemačkom gradu Flensburgu, a iz klinike ga je ispratila grofica Liza koja mu je nedavno poklonila “bentlija”.

Željko Mitrović sa groficom od koje je dobio bentlija na poklon
 
Mitrović je u bolnici proveo dva meseca, a u Nemačkoj ostaje još mesec dana, kako bi put ka potpunom ozdravljenju nastavio pod nadzorom lekara i dnevnim posetama bolnici. On je iznajmio vilu u Hamburgu u koju će preneti opremu koju je do sada imao instaliranu u bolničkoj sobi.

Na izlasku iz bolnice brojno osoblje i pacijenti izašli su da se pozdrave s njim, a među njima je bila i grofica Liza koja je u znak zahvalnosti za prijateljstvo Željku Mitroviću poklonila skupoceni automobil “bentli”.
 

"Zaista sam se oporavio i osećam se kao tinejdžer. Imam krvnu sliku kao kad sam imao dvadeset godina. Zahvalan sam profesorki Nadeždi Basari i njenom timu na uspešnom lečenju koje su sproveli na klinici. Na rastanku s njima je bilo dirljivo, stekao sam puno prijatelja među kojima i Lizu. Vraćaću se često sledećih par nedelja na kliniku radi kontrolisanja krvne slike pa ću ponovo viđati meni drage ljude. Groficin “bentli” sam ovih dana testirao i vozio se autoputem pored mora od Flensburga do Hamburga. Ovo je zaista lep deo Nemačke, gde mi klima trenutno veoma odgovara, iako je hladno. Sledećih mesec dana ću imati kancelariju u Hamburgu, odakle ću voditi sve poslove “Pink grupe”, rekao je Željko Mitrović.
 

U vili u Hamburgu koju je iznajmio Željko Mitrović boraviće sa suprugom Milicom i ćerkama Andreom i Kristinom. Instalirao je skupocenu opremu uz pomoć koje će moći da kontroliše rad svoje kompanije.
 

Inače, uz pomoć kompjutera i video opreme Željko Mitrović je i u bolnici bio u mogućnosti da putem video konferencija vodi sastanke sa menadžmentom svoje kompanije, a sada će sofisticiranu opremu dopuniti i stvarima koje privatno voli, a to su mali muzički studio, pojačalo i bas gitara.

Sreda 23.02.2011. 20:52
Nadam se i da mu je dala koji euro za dzeparac ta Grofica, dok je u Hamburgu da ne umre od gladi covek, jbg Srbija je siromasna, a njegovi nemaju sigurno para da plate sve to ljecenje pa jos i oporavak u Inostranstvu...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online