Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 13.11.2011.
21:12
Puls-online A

Vlada Mandić: Natašu nisam usrećio u ljubavi

Poznatom rukometašu sve više smeta reputacija plejboja. To i ne treba da čudi jer se u međuvremenu oženio, dobio ćerku, ali i politički angažovao.

Stara ljubav Nataše Bekvalac: Vlada Mandić
 

- Sigurno je da mi je kada sam bio mlađi u nekim trenucima prijalo šta god da se napiše o meni, da se ne lažemo. Sada imam 31 godinu, otac sam, bavim se nekim ozbiljnim poslom i više mi stvarno ne prija da me stavljaju u takav kontekst. Na kraju krajeva, većina tih devojaka koje vezuju za mene su danas udate, imaju decu, pa mi je glupo što se i dalje piše o tome. U međuvremenu sam se promenio, uozbiljio i malo mi je to postalo dosadno. Voleo bih da se više piše o mojim uspesima u sportu.


 

SNS je moj izbor!

Mandić je juče zvanično promovisan kao novi član Srpske napredne stranke na tribini održanoj u Hali sportova. O svom političkom angažmanu kaže:
- Idu izbori, svako ima opredeljenje, a moje je Srpska napredna stranka. Mislim da je došlo vreme promena, a ja kao mlad čovek to apsolutno podržavam. SNS ima pravu priču i pravac, ali i dobre ljude na čelu. S obzirom na to, rešio sam da budem deo tog tima.

 

Letos si prešao iz Vojvodine u Partizan ?
- Vratio sam se rukometu posle pauze od dve, tri godine. Sa Vojvodinom sam osvojio kup, sa Partizanom Superkup i ušao u Ligu šampiona. Mislim da sam čak najtrofejniji igrač u Srbiji. Vratio sam se u Partizan zato što volim taj klub i kad već igram rukomet, igraću u najboljem timu još neko vreme, a onda se povlačim iz sporta i posvećujem porodičnom poslu.

Pisalo se da si se nedavno pomirio sa bivšom devojkom Kristinom Bekvalac?
- Kristina i ja se poznajemo 10 godina. Bili smo kao klinci u velikoj ljubavi i ona mi je ostala u veoma lepom sećanju. Često se čujemo i dobri smo prijatelji, ali nije bilo ništa od pomirenja. Mislim da ne treba kvariti to što smo ona i ja imali ranije, što bi rekao Čola: „Ništa ja tu ne bi‘ dirao“. Verujem da ćemo uvek biti u dobrim odnosima i uvek bih joj se našao u životu, a verujem i ona meni.


Ti si upoznao njenu sestru Natašu Bekvalac sa Dačom Ikodinovićem.
- Sa Dačom sam se družio dok smo se Kristina i ja zabavljali i tako su se nekako njih dvoje i povezali. Žao mi je što nisu opstali jer mislim da su super par i dobri su likovi. Eto, izgleda da Nataši nisam doneo sreću u ljubavi.

Moj otac nije skrivao haške begunce!

 

- Oca su mi uhapsili u vreme dok sam igrao rukomet u inostranstvu. To je bio veliki šok za mene i odmah sam raskinuo ugovor u Španiji i vratio se u Beograd da pomognem ocu i preuzmem porodični posao. Hteo sam da mu pomognem u njegovoj borbi za pravdu. Na kraju je sve ispalo dobro. Moj otac je oslobođen, pravda je pobedila.

Otac ti je bio optužen za pomaganje Ratku Mladiću i Radovanu Karadžiću?
- Da. Na kraju se dokazalo da nije pomagao haškim beguncima i oslobođen je za to.


Mnogo godina kasnije, spojio si Natašu i sa svojim drugom Ljubom Jovanovićem.
- Upoznao sam ih, ali mislim da je malo nezahvalno da komentarišem odnos dvoje ljudi. Ljuba je moj dobar prijatelj, Natašu isto znam dosta dugo, a šta je tu bilo moraćeš njih da pitaš.

Saša liči na moju majku!

 

Poznatom sportisti život se potpuno promenio kada je pre četiri i po godine postao otac devojčice Saše (ime je dobila po njegovom bratu).
- Saša ima četiri i po godine i liči na moju majku. Super je devojčica, veoma bistra i ima dobar osećaj za sport. Što je starija, sve mi je bliža, što je valjda i prirodno.

 

Kako je došlo to toga da se oženiš?
- Oženio sam se u Novom Sadu. Jelena je fina devojka iz dobre porodice. U tom periodu sam bio prezauzet brigom oko oca, tako da mi je bila potrebna mirna luka i oženio sam se zbog toga.


Zašto ste se razišli?
- Ja malo imam naglašen osećaj za slobodu, a malo koja žena to razume. Nisam se još zvanično razveo jer takve stvari ne treba prelamati preko kolena.


Misliš da postoji šansa da se pomirite?
- Sigurno da postoji, čim puštam vreme da učini svoje.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online