Ponedeljak 20. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 12.12.2011.
06:37
Alo A

Dragan Mićanović i dalje u zajedničkom stanu

Iako su se razveli još pre mesec dana, poznati glumci Ana Sofrenović i Dragan Mićanović nisu za medije pričali o rastanku, pa čak ni potvrdili informaciju da je njihov brak okončan i na papiru, ali sada postoje i navodni dokazi da više ne žive zajedno!

Prvo ljubav pa sporazumni razvod: Ana Sofrenović i Dragan Mićanović
 

Naime, ekipa "Paparaco lova" stajala je nekoliko dana ispred stana na Novom Beogradu, u kojem su proteklih godina živeli Ana i Dragan, ali glumica se danima nije pojavljivala. Mićanović je snimljen kako odlazi iz stana i obavlja svakodnevne obaveze, ali od Ane ni traga ni glasa!
 

Ana pronašla mir u etnoselu


Nekoliko dana nakon razvoda, poznata glumica Ana Sofrenović otišla je van Beograda kako bi se sklonila od medijske buke. Naime, pisalo se da je glumica sredinom novembra otišla u etnoselo nadomak Kokinog Broda. Sofrenovićeva se tamo odmarala i obilazila znamenitosti.

Napravljena je i mala anketa u komšiluku i veliki broj suseda rekao je da glumicu nije video već neko vreme, što navodi na zaključak da je bivši par odlučio da Dragan ostane u zajedničkom stanu, dok se Ana, pretpostavljamo, odselila.
 

Podsećanja radi, kako su mediji pisali, Dragan i Ana su se razveli početkom novembra i odlučili da podele starateljstvo nad ćerkama Lenom i Ivom. Njih dvoje, međutim, nisu bili raspoloženi da o razlozima razvoda govore za medije.
 

- Ne želim o tome da pričam na ovaj način, pa zato neka bude da nemam komentar - odgovorila je Ana na pitanje povodom razvoda, dok Dragan nije želeo ništa da komentariše, a ni ovoga puta bivši supružnici nisu bili dostupni za komentar.
 

Podsećanja radi, nedavno je pisano da je Mićanović u ljubavi sa Anom Vučelić, dok se Sofrenovićeva navodno upustila u vezu s koreografom Piterom Šišolijem.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 12.12.2011. 07:03
Kako lako danas ljudi dojade jedno drugom...
Ponedeljak 12.12.2011. 10:40
pzi ti ove iz tog nekog casopisa..Danima stajali ispred stana vrebajuci kad ce ko i s kim da se pojavi...c c c...koji zgubidanovici...pa ovo dvoje su jedan od miliona parova u svetu koji su se razveli a mozda jos uvek zive zajedno...u cemu je tu senzacija pitam se?...ne bi ja na ovoj hladnoci spijunirala ni nekog od koga mi mnogo toga zavisi a ne dal dvoje obicnih ljudi...da se prekrstis...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online