Subota 1. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 15.06.2016.
08:00
D. Petrović - Vesti A

Kad Nole zapeva Jeleni

Da je Novak Đoković (29) majstor sa reketom u ruci na teniskim terenima zna ceo svet, ali on se dobro snalazi i sa mikrofonom. U njegove pevačke kvalitete sada mogu da se uvere svi koji to žele na Ju tjubu. Naime, najbolji teniser sveta organizovao je u Beogradu dvostruko rođendansko slavlje - proslavio je svoj rođendan (bio je 22. maja) koji je zbog obaveza oko Rolan Garosa pomerio, ali i divan dan svoje supruge Jelene, koja je rođena 17. juna 1986. godine.

Ma. Todorović
Dobrodošao: Novak Đoković stigao u rodni kraj

U izobilju hrane i pića uživali su probrani gosti, a onda se Nole latio mikrofona i za svoju dragu otpevao hit "O svemu mi pričaj ti" Milana Topalovića Topalka. Snimak Noletovog izvođenja ove pesme završio je na Ju tjubu i za jedan sat ima više pregleda nego Topalo za pet godina!

- Osećaj kad čuješ da Novak peva tvoju pesmu je takav da sam u teretani podigao odjednom i najteže tegove i spravu! Nole je naš svetac, on je jedan fenomenalan i sjajan čovek, a mogu vam reći i da odlično peva. Mogu samo da kažem - Hvala Nole! - rekao je Topalović za beogradske medije.

Na slavlju Đokovića bio je Željko Samardžić, koji pre skoro dve godine pevao i na svadbenom veselju Jelene i Novaka na Svetom Stefanu. Kao i tada, tako i sada Samardžić nije bio baš pričljiv kada je u pitanju čuveni teniser, samo je rekao da je na slavlju bio sa ženom i da su se odlično proveli.

Kolce kod Lenoa

Nole nije samo sjajan teniser, već ima i crtu šoumena, što ga izdvaja od svih ostalih tenisera i zbog čega ga publika voli. Više puta je nasmejao ljude sjajnim imitacijama svojih kolega. Neki su to prihvatili sa osmehom na licu, a neki i ne. Svaki dolazak u svetske medije on koristi za promociju Srbije, pa je tako pre pet godina gostujući u šou programu najpoznatijeg američkog voditelja Džeja Lenoa zaigrao srpsko kolo. I ne samo to, zajedno s njim u kolo se uhvatio i sam voditelj, ali i glumica Kejti Holms koja je bila gost pored Novaka.
 

Inače, najbolji teniser sveta sa suprugom je doputovao u rodni Beograd pre nekoliko dana zbog svadbe svog druga iz detinjstva Bratislava Pralice. Na venčanje i svadbeno veselje, Đokovići su, kako pišu beogradski mediji, došli crnim, luksuznim automobilom sa diplomatskim tablicama. Ispostavilo se da je to auto Milanke Karić, a da je svetski reket broj 1 boravio u jednoj od vila Bogoljuba Karića, a sve zbog privatnosti čuvenog tenisera. Za sve se pobrinuo njegov kum Neven Marković, koji je pak u prijateljskim odnosima sa Simonom de Karićem.

Iako se čini da Nole vodi lagodan i luksuzan život, što sebi može da priušti, on ne zaboravlja ni decu u domovini. Iz Fondacije Novak Đoković saopštili su da će do kraja godine uložiti oko 700.000 evra u rekonstrukciju i adaptaciju škola i vrtića u 20 gradova u Srbiji. Novac je namenjen za obnovu škola i vrtića opštinama koje su bile pogođene poplavama, kao i u nedovoljno razvijenim sredinama, a u planu je i kupovina nameštaja i opreme za sve obnovljene objekte. Reč je o projektima koji su izabrani na konkursu od 20. oktobra do 20. decembra prošle godine, dodaje se u saopštenju Fondacije Novak Đoković.
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online