Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 22.03.2018.
00:11
S. Đurić - Vesti A

Nadi se priviđa uloga princeze

Poslednjih dana doktorka i portparol Hitne pomoći Nada Macura postala je najintrigantnija javna ličnost.

N. Durović
Svi pričaju o tome: Nada Macura

Ona je najavila da je dobila ulogu mletačke princeze u nastavku serije "Nemanjići - rađanje kraljevine". Javnost se podigla na noge sa pitanjem - ko gura Nadu? Naime, najpoznatija doktorka u Srbiji obožava da se slika, pokušala je da bude voditelj Jutarnjeg programa Hepi televizije, ali joj se nije dopalo, pa sada "prelazi" u glumice. Pored epizodne uloge u seriji "Urgentni centar", ona bi sada i u "Nemanjiće". Međutim, odmah se oglasio scenarista Gordan Mihić koji tvrdi da nju niko nije ni pozvao, a kamoli ponudio joj ulogu.

- Ne znam odakle je potekla ta priča. Uz sve dužno poštovanje gospođi Macuri, koliko znam, nije planirano da ima ulogu u seriji, a proverio sam i sa direktorom projekta. Ne znam ko je njoj rekao da će igrati princezu - kazao je Mihić, dok je doktorka pokušala da se opravda.

Milica do Holivuda

Posle uloge Azre u pank operi Emira Kusturice "Dom za vešanje", Milica Todorović pojavila se i u američkom filmu "Običan čovek" koji se snimao u Beogradu. Ona se pojavila rame uz rame s holivudskom legendom Benom Kingslijem, a otpevala pesmu "Jutros mi je ruža procvetala".

- Neću da kažem ko su ti ljudi, ali već neko vreme kruži priča da ću glumiti u ovoj seriji. Nisam još bila na zvaničnom dogovoru, niti sam potpisala ugovor, ali sa pomislila da je moguće jer svi bruje o tome - rekla je Nada. Za razliku od nje kojoj se uloga princeze priviđa, Saša Matić je zaista dobio rolu u četvrtoj sezoni serije "Komšije".

- Drago mi je što sam dobio priliku da sarađujem sa Mimom Karadžićem, koji mi je rekao da je emotivno doživeo moju pesmu "Taksimetar" i da je želeo da se pojavim u njegovoj seriji. Videćemo kako se sve izgledati na kraju - kaže Matić, koji je poznat kao dobar imitator, pa će se sigurno odlično snaći i kao glumac.

Halid i Šaban u "Ubicama"

Pesma Halida Bešlića "Ja bez tebe ne mogu da živim" iz prve sezone serije "Ubice mog oca" postala je veliki hit, a on sam pojavljuje se u sceni kada se glavni junak uz njegovu pesmu veseli u kafani.
- Numera "Ja bez tebe ne mogu da živim" se radila za potrebe serije, pratila se tematika, a što je ispala hit, to je još veći plus. Serija je vrhunska i volim da gledam Vuka Kostića - ističe Bešlić, koji je glumio i u filmu Rajka Grlića "Karaula", a pevao je pesmu "Oj, jarane, jarane" svog imenjaka i kolege Halida Muslimovića. U drugoj sezoni "Ubica" Bešlića je nasledio Šaban Šaulić koji je otpevao numeru "Nemam više nikoga", a vidi se i Aleksandra Kovač koja je komponovala muziku za seriju.

- Izuzetno poštujem Sašu kao umetnika, tako da će gledaoci imati priliku da ga vide u nastavku "Komšija" - rekao je Mima Karadžić, glumac i producent serije i ne krije da obožava Matićeve pesme. Već zavidno glumačko iskustvo ima i Ana Kokić koja se pojavila se u filmu Darka Bajića "Bićemo prvaci sveta" i otpevala numeru "Žuto lišće". Svoj glumački talenat potvrdila je i u predstavama "Čekajući ministra" i "Pepeljuga".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online