Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 30.04.2019.
10:20
Mondo.rs, Vestionline A

Misica koja je odslužila vojsku i zaludela svet (VIDEO)

"Čudesna žena" jedan je od najuspešnijih filmova 2017. godine, što jeste bilo iznenađenje. Mišljenja o filmu bila su oprečna - jedni su ga nazivali "najboljim ostvarenjem koje su ikada videli", drugi "potpunim promašajem". Ipak, u jednom su svi bili složni - Gal Gadot jeste čudesna.

Gal je glumica i manekenka koja je u 18. godini proglašena za Mis Izraela.

Kao najlepša Izraelka plasirala se na Izbor za Miss univerzuma u Ekvadoru, ali se na ovom takmičenju lepote nije plasirala među 15 finalistkinja. Privremeno je napustila modeling kako bi se posvetila ispunjavanju svoje građanske dužnosti za služenje obaveznog vojnog roka u Izraelskim odbrambenim snagama.

Kao i svi drugi građani u Izraelu i Gal je bila pozvana na dvogodišnju službu u IDF kada je postala punoletna, ali je zbog takmičenja lepote dobila odlaganje. Po povratku iz Ekvadora dve godine je bila u vojsci gde je služila kao fitnes i borbeni instruktor.

Priznaje da je to vreme koje je provela na obuci naučilo poštovanju i disciplini, ali da joj je njeno poznavanje borilačkih veština pomoglo i u dobijanju prve uloge u franšizi "Brzi i žestoki".

Do 2013. godine Gal je postala jedna od najpoznatijih izraelskih manekenki. Radila je brojne reklamne kampanje, nakon čega počinje njena glumačka karijera. 2007. godine je igrala u jednoj izraelskoj drami, nakon čega je otputovala u Ameriku, kako bi se okušala na audiciji  za Bondovu devojku Kamil Montesa u filmu "Zrno utehe".

Ulogu nije dobila, ali je ostavila odličan utisak na holivudske agente i nekoliko meseci kasnije je angažovana za ulogu Žizel Jašar u dobro poznatom serijalu.

 2016. godine je bila godina proboja u holivudsku A listu. Nakon uloge u slabo zapaženom ostvarenju "Triple 9" Gal dolazi na velika platna kao Dajana Prins, odnosno Čudesna žena u blokbasteru "Betmen protiv Supermena".

Ona je prva glumica u ulozi popularne heroine u dugometražnom filmu. Publika je čekala čak 76 godina na ekranizaciju stripa o princezi Amazonki, a upravo je Gal dobila najviše pohvala u inače ne preterano omiljenom filmu o rivalstvu Betmena i Supermena.

Kako bi se pripremila za ulogu Wonder Woman svakodnevno je naporno vežbala, povećala je mišićnu masu i stekla obuku iz rukovanja mačem, kung fu-a, kikboksa, i brazilske borilačke veštine džiju-džicu.

Ostalo je istorija...

Pogledajte Gal u spotu "Girls like you".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online