Ponedeljak 10. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 16.01.2014.
08:00
S. Đurić - Vesti A

Nataša Đorđević: Zdrava hrana čuva liniju

Folk pevačica Nataša Đorđević ima dug staž na srpskoj estradi. Tokom karijere menjala je svoj imidž, kako i priliči javnoj ličnosti poput nje. U televizijskim emisijama pojavljivala se u haljinama, a na veseljima i drugim nastupima opušteno u helankama, koje su, u vreme kada je počinjala, bile zaštitni znak cele njene generacije.

Nataša Đorđević

Na početku karijere je bila crnka, a obavezni modni detalj bile su joj minđuše. Kako je vremenom rasla njena popularnost, promenila je stajling i danas važi za jednu od elegantnijih dama na estradi. U šali, za sebe kaže da nije komplikovana za održavanje.


- Uvek sam vodila računa o svom izgledu. Ako si javna ličnost, moraš uvek da bude besprekorno negovan i da pratiš trendove. Ne žalim da potrošim novac zarad lepog izgleda. Mada, i sa malo para može da se izgleda dobro, samo ako čovek ima stila. Što se kozmetike tiče, koristim kreme i puder kozmetičke kuće La pri i svakoj ženi

Zdrava kosa


Nataša posebno brine o negi kose.
- Kod frizera idem mnogo češće nego kod kozmetičara. Farbam se, pa to mora da uradi profesionalac, ne mogu sama. Pre nastupa uvek idem na feniranje. Kad nemam koncerte i nastupe, operem kosu sama kod kuće. Uvek stavim neke preparate za negu, kako bi kosa bila sjajnija i zdravija.

koja ima mogućnosti da ih kupi toplo preporučujem. Em što ti preparati podmlađuju bar za deset godina, em savršeno prijaju koži. Zahvaljujući njima, lice bude blistavo čisto i mekano.


Kod kozmetičara ne ide tako često, dva puta godišnje.


- Kozmetičare posećujem zbog masaža i utrljavanja maski u kožu, čisto da se lice malo osveži, a ne toliko zbog čišćenja. Nemam neku problematičnu kožu, iako sam, dok sam bila mlađa, imala problema. To sam na vreme sredila i sada nema potrebe da često odlazim kod kozmetičara. Mislim da čak i nije baš poželjno da se koža stalno iritira i dira. Naravno, i kod kuće imam svoj ritual posebno kada dođem sa nastupa. Temeljno očistim lice mlekom, umijem se i stavim kremu. Zbog čestih nastupa lice mi je stalno pod teškom šminkom, pa u slobodno vreme izbegavam šminkanje - kaže Nataša Đorđević.


Pevačica ističe da vodi računa o tome kako se hrani.


- Trudim se da se zdravo hranim. Pazim šta jedem. Izbegavam masno i meso. Na mom stolu je često riba, sve pripremam na maslinovom ulju, jer je mnogo zdravije od ovog običnog. A i meni mnogo više prija. Ne jedem mnogo, laganija ishrana ne opterećuje stomak i čovek se odmah lepše oseća. Pijem mnogo vode, ponekad uzmem i neki voćni sok. Ali, uglavnom pijem vodu. Nemam nešto mnogo vremena za sport i vežbanje, ali zahvaljujući pravilnoj ishrani, imam dobro liniju. A, i posao mi je takav da sam dosta aktivna i često na nogama. Ma, laka sam za održavanje što se tiče i hrane i svega ostalog. Izgled kreiraju i pozitivne misli, odnosno optimizam. To je lek za sve u životu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online