Ponedeljak 3. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 14.12.2010.
05:34
pressonline.com A

Vidić plaćeniji od Mesija?!

Srpski reprezentativac Nemanja Vidić dobio je više nego nepristojnu ponudu Mančester sitija! Čelnici ''građana", šeici iz kompanije ''Itihad", ponudili su kapitenu ''đavola" ugovor po kojem bi godišnje zarađivao oko 11 miliona evra, duplo više nego što sada ima u Junajtedu, čime bi postao peti najplaćeniji igrač planete!

Ako bude plaćeniji od Mesija, i treba da se raduje: Nemanja Vidić
 

Sa platom od 180.000 funti (210.000 evra), Nemanja bi po zaradi pretekao najboljeg igrača sveta Lionela Mesija i postao ubedljivo najplaćeniji defanzivac planete svih vremena.


Nezadovoljan platom

Kako piše ugledni sajt Goal.com, vlasnici Sitija imaju informaciju da je Nemanja nezadovoljan platom na "Old Trafordu", iako je letos potpisao novi, četvorogodišnji ugovor sa klubom sa "Old Traforda" i na taj način bar na neko vreme prekinuo spekulacije oko prelaska u neki drugi klub (Barselona i Real su bili najuporniji).

Međutim, Nemanja navodno nije baš presrećan ni novom nedeljnom platom koju je dobio (90.000 funti, odnosno oko 105.000 evra), jer je njegov saigrač iz poslednje linije Rio Ferdinand i dalje plaćeniji (142.000 evra nedeljno), a o Runijevim kosmičkim primanjima (280.000 evra za sedam dana) i da ne govorimo.

Pretpostavlja se da bi Mančester junajted u slučaju prodaje na ime obeštećenja dobio oko 35 miliona evra, međutim, veliko je pitanje da li je menadžer ser Aleks Ferguson spreman da se odrekne najvažnijeg stuba svoje odbrane, kao i da li je sam Vidić spreman da prelaskom u redove najljućeg rivala toliko sebi zakomplikuje život, pogotovo sada, kada je pored brojnih priznanja dobio i kapitensku traku.


Još letos bio na “listi za odstrel“

- Siti je spreman da duplira platu koju mu je ser Aleks Ferguson dao po novom ugovoru. Oni su i letos želeli da angažuju Srbina, ali sada su još spremniji na takvu akciju. Od kada je na čelo kluba došao Šeik Mansur, oni su kupili nekolicinu defanzivaca, ali nijednog svetske klase. Vidića vide kao pravo rešenje, kao igrača koji bi komandovao njihovom odbranom narednih pet godina, jer se on svojim igrama u kontinuitetu nametnuo kao najbolji centralni bek na svetu - preneo je izvor sajta Gol.com blizak dešavanjima na „Gradskom stadionu" u Mančesteru.

Izvor dalje prenosi da se na Mančester sitiju sprema neka vrsta čistke, gde će prvotimci Leskot, Adebajor, Given, Rajt Filips i Vejn Bridž već u januaru biti stavljeni na transfer listu, te će klub pokušati da proda dvojicu ili trojicu sa ovog spiska.

POVEZANE VESTI

Utorak 14.12.2010. 22:42
Beži u Mančester City Nemanja, jer Mančester United zna uvek da ispadne nezahvalan ! Pare u džep i ima da ti kvota poleti !
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online