Ponedeljak 20. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Ponedeljak 25.04.2011.
18:10
Vestionline, Mondo A

Stanojević: Izvinite, ponelo me slavlje!

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izvinio se svima zbog načina na koji proslavio pobedu nad Crvenom zvezdom u 140. večitom derbiju.

"Ne postoji opravdanje, ponele su me emocije" - Aco Stanojević

Partizan je trijumfom u "večitom derbiju" (1:0) došao nadomak četvrte uzastopne titule, a slavlje je počelo odmah po završetku utakmice.

Kadrovi iz svlačionice stadiona u Humskoj u kojima crno-beli na čelu sa trenerom Aleksandrom Stanojevićem slave izazvali su žestoke reakcije. Jer, slavili su uz navijačke pesme sa stihovima kojima se direktno vređa "večiti rival".

"Najiskrenije, izvinjavam se svima koji su videli snimak mog postupka u svlačionici", počeo je Stanojević priču za Mondo i dodao:

"Ne postoji opravdanje za moje ponašanje, jer ja sam trener Partizana", nastavio je mladi stručnjak, a potom objasnio razloge za takvo ponašanje.

"Sve su nas ponele emocije usled svega što se dešavalo u poslednje vreme. Čini mi se da su protivnik i veći deo javnosti omalovažavali i minimizirali sve što smo postigli mukotrpnim radom. Sve to je uticalo da u jednom trenutku izgubim kontrolu nad emocijama".

Stanojević je svestan svoje greške i zamolio je za oproštaj.

"Zaista sam se ružno poneo. Ja sam dete Partizana i moje okruženje dobro zna koliko volim klub. Nema potrebe da se bilo kome dokazujem na taj način niti sam imao nameru bilo kome da se dodvoravam. Jednostavno, izleteo je bunt iz mladog čoveka", zaključio je trener crno-belih.

Ponašanje Stanojevića kritikovao je i predsednik Partizana Dragan Đurić, koji je rekao da je krajnje neprimereno da na taj način slavi trener velikog kluba.

"Krajnje je neprimereno ponašanje našeg trenera prilikom slavlja u svlačionici. Partizan je veliki klub i ne smeju da se dešavaju takve stvari. Ipak, moramo imati u vidu da je u pitanju derbi koji verovatno odlučuje novog prvaka. Takođe, on je mlad trener koji nikada do sada nije imao ispade. Svi znamo da su mnogi bili protiv njega u poslednje vreme, pa je možda i na taj način to želeo da iskaže. Mogu još da kažem da će onaj koji je snimak pustio u javnost odgovarati klubu", rekao je prvi čovek kluba iz Humske.

Nikolovski: Šokirani smo!

 

Fudbalski klub Crvena zvezda je šokiran ponašanjem trenera Partizana Aleksandra Stanojevića i njegovih igrača u svlačionici posle pobede u "večitom derbiju".

 

Portparol crveno-belih Marko Nikolovski je rekao da su u Ljutice Bogdana već u subotu uveče videli sporni snimak i da je za njih poražavajuće što je on objavljen na zvaničnom sajtu večitih rivala. 

 

"Šokirani smo. Mislimo da je to sramotno ponašanje jednog pedagoga i čoveka koji je sebe predstavio kao trenera koji se lepo ponaša i čija je svaka reč odmerena. Ovako ispada da su sve maske pale. Ovo jeste šokantno, ali se mi trudimo da naš trener čestita protivniku na pobedi i da bude dostojanstven i u pobedi i u porazu, a drugi neka vode računa o svojoj slici u javnosti", rekao je Nikolovski.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 25.04.2011. 21:06
izvinjenje se ne usvaja samo toliko
Utorak 26.04.2011. 00:14
Dečko, Kovin ti je na oko 50km od Beograda, idi leči komplekse...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online