Ponedeljak 10. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 05.01.2014.
15:40
M. Stojiljković - Vesti A

Srbin na Srbina: Žigić će udariti na Vidića?

Ako Mančester Junajted bude bolji od Svonsija, a Birmingem od Bristol Roversa ili Kroulija, u 4. kolu FA kupa će se sasati klubovi nekadašnjih srpskih reprezentativaca

Na Old Trafordu ne sme da bude iznenađenja: Nemanja Vidić predvodi "đavole"


Ovog vikenda na programu je treće kolo FA kupa Engleske, u kome su učešće uzeli i klubovi elitne Premijer lige. Neki su odigrali svoje mečeve, neke to tek očekuju danas, u međuvremenu su neki i ispali i izblamirali se (poput Vest hema koji je danas poražen od Notingem Foresta sa 5:0), a neke očekuje popravni (poput Mančester Sitija, koji je juče igrao nerešeno u Blekburnu 1:1).

Kad je reč o ostalim favoritima, Arsenal je juče u gradskom derbiju eliminisao Totenhem (2:0), Čelzi upravo igra svoj meč u gostima sa Derbi Kauntijem, uskoro počinje Liverpul (protiv Oldama, čiji je menadžer uporedio Luisa Suareza sa prljavim, uličnim pacovom, inače Urugvajac će biti na klupi za rezervne igrače), a nešto kasnije i Mančester Junajted, koji na Old Trafordu u premijerligaškom duelu dočekuje Svonsi.

Nikola Žigić

Ako Nemanja Vidić i "crveni đavoli" opravdaju ulogu favorita, u narednom 4. kolu mogući rival će im biti Nikola Žigić i njegov Birmingem, pod uslovom da "plavci" budu bolji od svojih rivala u 3. rundi (Bristol Rovers ili Krouli).

Priznaćete, bila bi prava poslastica za srpske ljubitelje fudbala (i ne samo srpske) kad bi Nemanja Vidić i Nikola Žigić, nekadašnji saigrači iz Crvene zvezde i dugogodišnji reprezentativci, bili direktni rivali na terenu i vodili ljute duelu, pogotovo u vazduhu. 

Parove 4. kola FA kupa su izvlačila braća Martin i Pol Alen. Prvi je bivši igrač Vest Hema, a drugi Totenhema, koji je sa londonskim "petlovima" dva puta osvajao ovaj trofej.

Parovi četvrte runde FA kupa:
Sanderland ili Karlajl - Kidrminister ili Piterboro
Bolton - Kardif
Sathampton - Jeovil
Hadersfild - Čarlton ili Oksford
Port Vejl ili Plimut - Brighton
Notingem Forest - Ipsvič ili Preston
Sautend - Hal Siti
Ročdejl - Maklesfild ili Šefild Vensdej
Arsenal - Koventri
Stivenidž - Everton
Vigan ili MK Dons - Kristal Palas
Derbi ili Čelzi - Stouk
Blekburn ili Mančester Siti - Bristol Siti ili Votford
Bornmut ili Barton - Liverpul ili Oldam
Birmingem ili Bristol Rovers ili Krouli - Mančester Junajted ili Svonsi
Šefild Junajted - Norič ili Fulam

Četvrto kolo FA kupa na programu je 25. i 26. januara.

POVEZANE VESTI

Nedelja 05.01.2014. 22:36
Nazalost do tog duela nece doci,jer je Mancester danas izgubio sa 2-1 od Svonsija na Old Trafordu.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online