Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 21.11.2017.
10:45
Tanjug, Vestionline A

Krstičić: Imamo kvalitetnije igrače od Belorusa

Fudbaler Crvene zvezde Nenad Krstičić rekao je da protiv BATE-a u Belorusiji biti potpuno drugačiji meč nego u Beogradu i da se nada da će njegova ekipa iskoristiti otvorenu igru domaćina kako bi pobedom praktično prezimila u Ligi Evrope.

Vesti - M. Todorović
Optimista: Nenad Krstičić

- Teška borba je bila na "Marakani", ali mislim da je sada sve drugačije. To je bilo prvo kolo, ogromna euforija je bila prisutna, ponela nas je publika i čitava atmosfera. Svi smo želeli da pobedimo, mnogo smo srljali i BATE nas je hvatao na kontre. Ovog puta biće potpuno drugačije, njima je pobeda imperativ, moraju da igraju otvorenije, a mi to možemo da iskoristimo. Nećemo da se zatvorimo, igraćemo kao u prvenstvu i idemo na sva tri boda. Idemo da jurimo pobedu i obezbedimo sebi ostanak u Evropi i na proleće - rekao je Krstičić za klupski sajt.

Vezista crveno-belih ceni prvaka Belorusije i naglašava da očekuje težak posao u Borisovu.

- BATE ima kvalitetnu ekipu, dosta iskusnih igrača, standardni su u evropskim takmičenjima, iskusniji od nas, ali mi imamo više kvalitetnih igrača i moramo to da iskoristimo. Možda je upravo ta utakmica najbitnija od svih koje smo imali u grupi. Pobedom možemo već u Belorusiji da završimo posao i rešimo pitanje prolaska grupe. Skoncentrisani smo samo na tu utakmicu, odlično radimo i nadam se da ćemo osvojiti tri boda.

Izabranici Vladana Milojevića na prethodna dva gostovanja u H grupi Lige Evrope ostvarili su pozitivne rezultate - slavili su u Kelnu (1:0) i remizirali u Londonu protiv Arsenala (0:0).

- Igramo zaista dobro, pobeda u Kelnu i bod u Londonu to potvrđuju. Očekujem da će i u Borisovu biti dosta naših navijača koji nam pružaju neverovatnu podršku gde god da igramo. Optimista sam, pozitivno razmišljam i verujem da možemo da ostvarimo odličan rezultat.

Krstičić se, zahvaljujući dobrim igrama u Zvezdi, vratio u reprezentaciju Srbije i zaigrao na meču sa Kinom na azijskoj turneji.

- Bio je naporan i dug put, ali sam izuzetno srećan što sam ponovo zaigrao za reprezentaciju. Znao sam kada sam dolazio u Zvezdu da ću igrama u klubu zaslužiti poziv u reprezentaciju. Saigrači, stručni štab i navijači su mi ulili ogromno samopouzdanje i svi su zaslužni za moj povratak u reprezentaciju - zaključio je 20-godišnji fudbaler koji je dugo godina igrao u Italiji.

Utakmica između BATE-a i Crvene zvezde igra se u četvrtak od 19 sati u Borisovu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online