Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 11.03.2018.
17:52 >> 23:34h
Vestionline A

Zvezda se opet spotakla protiv Kruševljana: Napredak do boda u nadoknadi

Fudbaleri Crvene zvezde ni drugi put nisu uspeli da savladaju Napredak ove sezone. U poslednjem meču 27. kola Superlige su odigrali nerešeno u Beogradu 1:1 (0:0).

M. Todorović
Nikola Eskić postiže izjednačujući pogodak

Malo je nedostajalo da se Zvezda revanšira za poraz u Kruševcu u prvom delu sezone. Vodila je do sudijske nadoknade, a onda je usledio šok. Prvo je Vukanović u 90. minutu pogodio stativu, a onda je minut kasnije Eskić savladao Borjana i postavio konačnih 1:1. Napredak je jedina ekipa koja je ove sezone u Superligi savladala Crvenu zvezdu.

Upravo zbog tog podatka je lider Superlige krenuo od početka agresivno i imao potpunu terensku inicijativu. Ipak, uprkos brojnim šansama mreža gostiju je mirrovala u prvom poluvremenu. Promena je usledila u nastavku kada je Krstičić u 52. minutu posle kornera šutirao sa 17 metara i pogodio mrežu. Sve je tada bilo idealno za crveno-bele, a onda su stvari krenule nizbrdo.

Prvo je u 76. minutu Vujadin Savić morao da napusti igru zbog problema sa mišićem desne butine. Fudbaleri Napretka su pokušali to da iskoriste i na kraju im se upornost isplatila.

Crvena zvezda - Napredak 1:1 (0:0)

Stadion: Rajko Mitić.

Sudija: Majo Vujović.

Strelci: 1:0 Krstičić (52), 1:1 Eskić (90+1).

Žuti kartoni: Račić, Milijaš (Crvena zvezda), Ne. Petrović, Veskovac, Simonović (Napredak).

Crvena zvezda: Borjan, Stojković, Savić (od 76. Frimpong), Le Talek, Rodić, Račić (od 85. Jovičić), Krstičić, Milijaš, Milić (od 58. Adžić), Radonjić, Pešić.

Napredak: Ni. Petrović, Boranijašević, Simonović, Veškovac, Ne. Petrović, Kostić, Eskić, Ndiaje (od 62. Markovski), Vulić (od 64. Zec), Vukanović, Nikolić (od 83. Rušević).


 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

PROČITAJTE TOK UTAKMICE

90+3. minut - Kraj utakmice. Konačan rezultat 1:1.

90 +1. minut - GOOOOLLLLL 1:1, strelac je Eskić. Napredak je uspeo da izjednači, a samo minut pre gola je Vukanović pogodio stativu. 

76. minut - Prinudna izmena u Crvenoj zvezdi. Vujadin Savić je izašao zbog problema sa mišićem desne butine, a ušao je Frimpong.
65. minut - Posle gola je bila po jedna šansa na svakoj strani, a onda je usledio mirniji period.

52. minut - GOOOL 1:0 za Crvenu zvezdu, strelac je Krstičić. Posle kornera, lopta je došla do Krstičića koji je šutirao sa 17 metara i postigao drugi gol ove sezone.

46. minut - Nastavljena je utakmica. Nije bilo promena u sastavima timova.

45. minut - Kraj prvog poluvremena u kojem nije bilo golova.

38. minut - Odlična šansa za Zvezdu. Krstičić je šutirao sa 22 metra iskosa sa leve strane, ali je odlično reagovao golman Petović i izbacio loptu u korner.

34. minut - Nenad Milijaš je zapretio iz slobodnog udarca iskosa sa desne strane sa 20 metara, ali je golman Nikola Petrović bio na mestu.

18. minut - Prva pretnja Kruševljana. Vukanović je prošao po levoj strani, šutirao, ali je Borjan dobro intervenisao i izbacio loptu u korner.

17. minut - I dalje se uglavnom igra pred golom Napretka, ali bez stopostotnih šansi.

6. minut - Potpuna inicijativa crveno-belih koji su do sada izveli već tri kornera, a gosti nijedan.

1. minut - Utakmica je počela. U Beogradu je danas topao dan, temperatura je čak 19 stepeni, pa se očekuje lep fudbal.   Zbog toga se i očekivalo da tribine stadiona budu punije.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online