Subota 1. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 17.12.2010.
10:29 >> 15:46h
Vestionline A

Živojinoviću siguran još jedan mandat

Devedeset odsto klubova iz cele zemlje dalo je otvorenu podršku predsedniku Teniskog saveza Srbije Slobodanu Živojinoviću pred izbore u toj organizaciji, tvrde "Večernje novosti".

Boba veruje u pobedu

Živojinovićev projekat razvoja belog sporta u naredne četiri godine prošao je na sastancima u Nišu, Kraljevu, Subotici i drugim mestima u tri regiona. Ostalo je još da se izjasni Beograd o planu i programu koji se sastoji od četiri glavne tačke: nacionalnog centra, juniorskog tenisa, ugovora sa igračima i saradnjom sa teniskim akademijama.

Izgradnja nacionalnog centra trajala bi najkasnije do jeseni 2011 godine. On bi imao 10 otvorenih terena, pet dvoranskih, salu za sastanke, učionice, fitnes i medicinski blok, smeštaj sa 30-40 kreveta, svlačionice, restoran i kancelarije. Svih 365 dana u godini bio bi na raspolaganju svim selekcijama.

Mnogo više novca bilo bi uloženo u finansiranje talenata, koji bi dobili i logističku pomoć, a najavljena je i izgradnja objekata u Vojvodini i centralnoj Srbiji u kojima bi održavali treninge i turnire.

Bobin plan predviđa i saradnju sa akademijama Nikole Pilića i Sančeza Kazala iz Španije, a tu je i ugovor sa IMG. U sve bi bile uključene i zemlje regiona, a troškovi kampova bili bi deljeni.

Ugovori sa igračima i dalje će važiti, a biće ponuđeni i novim mladim talentima. Tako pojedinci više ne bi mogli da se ogluše na poziv za nastup u reprezentaciji, a Savez bi imao jasne finansijske obaveze.

SAOPŠTENJE 17 KLUBOVA TENISKOG SAVEZA VOJVODINE

 

Saopštenje u sredstvima javnog informisanja, u kojem je Teniski savez Vojvodine, posle držanog Upravnog odbora, pružio podršku, kako se kaže, IDEJNOM PROMOTERU nove ere srpskog tenisa Srđanu Đokoviću, ocu našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, dužni smo da pojasnimo čitaocima sve navode teksta, obzirom da klubovi koji su potpisnici ovog teksta predstavljaju više od 80 odsto glasova sa teritorije Vojvodine.


Teniski savez Vojvodine, telo koje predstavlja sve klubove sa teritorije Vojvodine, ovoga puta je bez usaglašavanja sa klubovima u Vojvodini, donelo na U.O. odluku koja se kosi sa voljom većine klubova u Vojvodini!

 

Osim što ovakvo samovoljno ponašanje pojedinaca u TS Vojvodine kvari jednu opštu sliku i dosadašnje korektne odnose klubova i Saveza, i to dezavuiše javnost koja nije upoznata sa činjenicom da TS Vojvodine na Skupštini ima samo 1 (jedan) glas, te da je konstatacija u štampi da je Srđan Đoković dobio važan poen u izbornoj trci tačna samo u tom delu da je dobio jedan glas (koliko je važan procenite sami), od ukupno 130 - 140 koliko imaju klubovi u Vojvodini, od čega 80 odsto te kvote pripada klubovima koji su potpisnici ovog saopštenja, a koji apsolutno podržavaju program sadašnjeg predsednika Slobodana Živojinovića.


Klubovi potpisnici ovog saopštenja:
TK Vojvodina, TK Meridijana Novi Sad, TK Palić, TK Spartak, TK Žak, TK Ječmenica Novi Sad, TK As Novi Sad, TK Bačka Topola, TK Obilić, TK Mokrin, TK Kanjiža, TK Odžaci, TK Vršac, TK Polet, TK Novi Sad 2002, TK Internacional Novi Sad, TK Kutens.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online