Nedelja 2. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 29.04.2014.
10:08
kurir-info.rs A

Imao sreće: Kiša metaka a on upucan "samo" u nogu

Zoran Boljević, suvlasnik budvanskog "Trokadera", ranjen je krajem prošle nedelje u vatrenom obračunu u centru Sarajeva. Na njega su napadači ispalili kišu metaka, ali je Boljević imao mnogo sreće i, iako ga je jedan metak pogodio u nogu, prošao je samo s lakšim povredama!

Zoran Boljević, suvlasnik budvanskog "Trokadera", ranjen je u vatrenom obračunu u centru Sarajeva. Prošao samo s lakšim povredama!
 

- Dvojica zasad neidentifikovanih napadača sačekala su Boljevića na ulici u petak pola sata pre ponoći. Kad je naišao, oni su mu prišli i ispalili više hitaca ka njemu. Jedan metak ga je pogodio u butinu, dok ga je drugi promašio za nekoliko centimetara i prošao mu je ispod pazuha. Imao je dosta sreće, prenose sarajevski mediji.


Napadači su posle pucnjave pobegli, a Boljević, iako ranjen, uspeo je da dođe do zgrade policije i prijavi slučaj.

- Crnogorac je najpre prevezen u Kliniku urgentne medicine Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu. Zadobio je prostrelnu ranu desne butine, ali nije reč o ozbiljnijim povredama. Nakon što mu je ukazana leka - navode mediji. Policija je odmah krenula u potragu za napadačima.

Pretio mu Albanac iz Italije

Ranjavanje u Sarajevu nije prvi slučaj u kojem je Boljeviću ugrožen život i bezbednost. Naime, kako su pisali crnogorski mediji, albanski državljanin iz Italije slao je Boljeviću krajem 2011. preteće poruke. Boljević je prethodno optužio vlasnika građevinske firme "Čelebić" Tomislava Čelebića i gradonačelnika Podgorice Miomira Mugošu da njemu i njegovoj familiji nezakonito pokušavaju da oduzmu zemlju u blizini Studentskog doma. U jednoj od tih poruka, kako su javili mediji, upućene su pretnje i Boljevićevoj ćerki.

Boljević je srpskoj javnosti postao poznat krajem novembra 2012, kad je učestvovao u tuči roditelja nakon dečje utakmice u Beogradu. Snimak nesvakidašnjeg incidenta, u kojem je učestvovao i Loran Milić Locko, prijatelj ubijenog vođe "zemunskog klana" Dušana Spasojevića Šiptara, ubrzo je postao hit na internetu. Roditelji pionira posvađali su se i potukli nakon utakmice fudbalskih klubova Bežanija i OFK Beograd, naočigled svojih mališana.

- Do incidenta je došlo jer je neko od okupljenih Boljevićevog sina nazvao magarcem. Roditelji su se potukli, a povređenih nije bilo - podsetio je izvor Kurira.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online