Nedelja 2. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 19.09.2011.
10:17
Alo! A

Poginula u naručju brata!

Snežana Pavić (16) iz Jovanovca kod Kragujevca poginula je juče u saobraćajnoj nesreći kada se “golf 3“, u kojem je bilo još šestoro srednjoškolaca, prevrnuo na lokalnom putu u selu Botunje.

Snežana Pavić je tek drugi put u životu izašla u provod i nastradala
 

Dečaci i devojke su se vraćali iz noćnog provoda, a udes se dogodio oko jedan sat posle ponoći, najverovatnije zbog prebrze vožnje. U nesreći je teško povređena Jelena J. (16) iz istog mesta, dok je Snežanin rođeni brat Nenad (18) zbog lakših povreda takođe zadržan u Urgentnom centru u Kragujevcu zajedno sa vozačem“golfa“ Markom S. (18) i još trojicom mladića.


Od sedmoro dečaka i devojčica, samo je jedan putnik iz smrskanog „golfa“ ostao nepovređen.

Slagali ga za sestrinu smrt

- Snežana je sedela u bratovom krilu na prednjem sedištu kada su se prevrnuli. U njegovom naručju je i umrla. Nenad je u bolnici, nije mnogo povređen, ali još mu nismo rekli da je ostao bez mlađe sestre... Ne znamo ni kako ćemo. Pitao je za nju, ali smo ga slagali da je i ona lakše povređena. Bili su mnogo vezani jedno za drugo - rekao je za “Alo!“ Srđan Pavić, otac nastradale devojčice.


Meštani Jovanovca kažu da je društvo iz sela te večeri krenulo u obližnje Botunje, u lokalni kafić, kako bi proslavilo rođendan jedne drugarice. Kada su se vraćali kući, na ravnom putu, automobil se zaneo i prevrnuo. Snežana je poginula na licu mesta. Pretpostavlja se da je udarila glavom u krov automobila.

Đak generacije

- Bila je đak generacije u Prvoj gimnaziji na prirodno-matematičkom smeru. Ona nije ni volela da izlazi. Ovo joj je bio drugi put da je otišla u provod. A sad je više nema. Policija nas je probudila oko dva sata, odveli su me na mesto gde je moje dete poginulo - priča otac Srđan, radnik “Zastava oružja“, dok se iz kuće čuje lelek majke Gorice.


Policija iz Kragujevca je saopštila da je uzrok nesreće najverovatnije prebrza vožnja, zbog čega je vozač izgubio kontrolu na vozilom i prevrnuo se. Istražni sudija je naložio vanredni tehnički pregled vozila, a krv vozača je uzeta na analizu kako bi se utvrdilo da li je bio pijan. Telo devojke poslato je na obdukciju.
 

Vozio s probnom dozvolom

Marko S, koji je kobne večeri vozio “golf“, imao je samo probnu dozvolu, s kojom nije imao pravo da vozi posle 23 sata. Kada izađe iz bolnice, biće priveden istražnom sudiji na saslušanje zbog teškog dela protiv bezbednosti u saobraćaju.
Jelena J, koja je sedela na zadnjem sedištu, nalazi se na intenzivnoj nezi Kliničkog centra Kragujevac i priključena je na aparate za disanje. Kako saznajemo u KC Kragujevac, ona ima povrede opasne po život, ali njeno stanje je trenutno stabilno. Jeleni su povređeni grudni koš, kičma i jetra.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online