Sreda 29. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Subota 11.02.2012.
07:51
Blic A

U Skupštinu Srbije mogu da uđu i fašisti

Pošto su radikali bacili ljagu na srpski parlament ugostivši u Domu Narodne skupštine čelnika klerofašističkog pokreta ”Ruski obraz” Iliju Gorjačeva, vođu italijanske ultradesničarske profašističke stranke ”Forca nuova” Roberta Fjorea i neonacistu iz ”Nacionalnog stroja” Miodraga Milikića, nadležni u Skupštini Srbije - sležu ramenima.

Nije njegov posao da kontroliše ko ulazi u srpski parlament: Generalni sekretar Skupštine Srbije Veljko Odalović
 

Na pitanje ”Blica” da li smatra sramotnim to što su u najvišoj instituciji Srbije, zemlje sa uzornom antifašističkom tradicijom, ugošćeni dvojica istaknutih neofašista iz inostranstva i pripadnik neonacističke organizacije iz Novog Sada, generalni sekretar Skupštine Veljko Odalović kaže za ”Blic” da ”to nije njegov posao”.


- Oni su došli na poziv poslanika SRS Dejana Mirovića, koji je imao pravo da ih pozove. Moje lično mišljenje je kao vaše, ali ne želim u to da se mešam. To je posao pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, koji čine službu obezbeđenja i koji kontrolišu osobe koje ulaze u Skupštinu. Poznato je da je da su zaustavljali na ulazu pojedince koji su bili na poternicama, kao i jednu prostitutku - kaže Odalović.


Generalni sekretar Narodne skupštine Srbije pojašnjava da na poziv narodnog poslanika u zgradu parlamenta može da uđe onaj koga pripadnici skupštinske službe obezbeđenja procene kao osobu koja nije opasna, niti problematična sa bezbednosnog aspekta.

POVEZANE VESTI

Subota 11.02.2012. 08:09
MNOGI KOJI SU DONELI ZLO NASEM NARODU SU UGOSCENI TU,A NIKOM NIJE SMETALO..SADA SMETA RUS KOJI JE DOBIO ORDEN RUSKOG PATRIJARHA.
Subota 11.02.2012. 10:31
Bojim se da neki vec sede u skupstinskim klupama,prikrivene sluge fasistickog novog Svetskog poretka
Subota 11.02.2012. 08:48
U kraljevini Yugoslaviji,u vladi je sedeo ogroman broj profasistickih ljudi ,politicara spremnih da se kralju Yugoslavije skine glava ili da mu se oduzme zivot, i da se unisti kraljevina! Period od 1918-e do 1943-g. Tok kasnijih dogadjaja potvrdice ovu tvrdnju! U Marseju nam ubijaju kralja I , a kasnije ce ti fasisti u Jajcu na AVNOJ-u zabraniti povratak kralju II u njegovu zemlju! Kako bi Englezi reagovali da se princu Wilijamu sutra ili prekosutra zabrani povratak u Englesku?? Siguran sam kako bi reagovali nasi" POLITICARI"Uu Srbiji!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online