Ponedeljak 20. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 17.11.2016.
13:57
Tanjug A

Sporazum o telekomunikacijama: Gde je zapelo?

Portparolka Evropske komisije Maja Kocijančić izjavila je da delegacije Beograda i Prištne u Briselu razgovaraju o detaljima primene dogovora o telekomunikacijiama.

Reuters
Iz Brisela tvrde da nema "prepakivanja" dogovora o telekomunikacijama

- Mi pozdravljamo dogovor postignut u nedelju. Obe strane u Briselu razgovaraju o detaljima u cilju primene dogovora - izjavila je Kocijančić za Tanjug.

Ona je ovom izjavom odgovorila na pitanje da li Priština pokušava, kako neki srpski mediji navode, da iznudi suštinsku promenu sporazuma o telekomunikacijam postignutog u nedelju.

Na isto pitanje zvaničnici EU kažu da ne mogu da komentrišu pisanje medija u Srbiji.

Istovremeno, Tanjug u diplomatskim izvorima u Briselu nije mogao da dođe do potvrde da je došlo do suštinskih problema u razgovorima Beograda i Prištine oko primene sporazuma o telekomunukacijama. 

U Kancelariji za KiM potvrdili su da se razgovori Beograda i Prištine, planirani za 16. i 17. novembar, nastavljaju i u petak.

POVEZANE VESTI

Subota 19.11.2016. 19:52
Ovakvi potezi okupatora srpske teritorije su unapred dogovoreni i sa strancima i sa nasim politicarima sve u cilju postupnog priznavanja Kosova jednog dana. Nasi politicari potpisu svaki dogovor, to predstave kao neku pobedu (verovatno samo njihovu jer su poltroni, izd-ajnici i placenici) i onda kroz neko vreme potpisuju neki novi dogovor koji je jos nepovoljniji po Srbe. Pre par meseci su pricali kako nikad nece pristati na pozivni broj za Kosovo a evo pre par dana im dali pozivni broj... I tako u krug. Teritorija izgubljena a politicari napunjeni lovom, sto ukradeom iz budzeta sto dobijenom od stranih gazdi.
Subota 19.11.2016. 19:53
Potpisnici briselskog sporazuma kao i svi koji u njemu učestvuju, moraće, kad tad, da odgovaraju za protivustavno delovanje i veleizdaju. To će potvrditi svako ko je studirao pravo i čitao ustav a nije na platnom ili partijskom spisku koalicije na vlasti.
Subota 19.11.2016. 19:55
Nema sta Srbija da se vraca na Kosovo jer nikad nije nji odlazila sa njega..to sto je okupirana teritorija o je druga stvar..nek objasne albancima sa KiM zbog cega je bitno da im druge drzave u toj kvazi drzavi usalgalse cene svega i svacega sa standardima sa EU...pa nek pakuju torbe za prosperitetnije i legitimne drzave..kao sto cemo i mi izmedju ostalog kada prodaju EPs itd...Ili vam legitimna ekonomsa okupacija pa vi urusavajte jedini sistem koji nije savrsen(istina(koji stoji na putu globalistima..mada mnogoe drzave su umrle pa sto ne bi i Srbija..ocigledno da njenim gradjanima to nije bitno...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online