Četvrtak 9. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Nedelja 13.01.2013.
10:48
Blic A

Kako mali huligani napadaju tinejdžere?

Tinejdžeri iz engleskog grada Jeovila postavili su na "Jutjub" snimak maltretiranja koje su doživeli od dece koja imaju između osam i 12 godina. U klipu se vidi da kako banda ovih klinaca kod šoping centra vređa i napada dvojicu 16-godišnjaka koji su došli tu da voze rolere. Jedan od malih huligana snimljen je kako preti autoru klipa da prestane snima ili će mu polomiti kameru, a na pitanje koliko ima godina odgovara "Imam osam godina, j..... p....".

Jedan od malih huligana pokazuje srednji prst

Video snimak je za nedelju dana pogledan više od 100.000 puta i privukao je oko 500 komentara. Klip počinje scenom u kojoj se tinejdžeri spremaju da izvode trikove na rolerima kada im agresivno prilazi sedmoro male dece, među kojima je i nešto starija devojčica.

"U jednom trenutku oni počinju da viču i na stariju ženu koja je prolazila pored nas. Očigledno su odgajani tako da misle da mogu da rade ovakve stvari, što je stvarno žalosno. Puno je ljudi tu prolazilo i moglo je da se vidi koliko su neki od njih bili šokirani", kaže Čarls Tarner, jedan od 16-godišnjaka sa snimka.

Kako bi izbegli sukob, tinejdžeri na rolerima sklonili su se malo dalje, ali su mali huligani potrčali za njima i pokušavali da ih udare. Jedan od klinaca je uhvatio momka koji je snimao, a drugi je počeo da gura tinejdžera.

Snimak se završava tako što se dvojica tinejdžera sklanjaju u obližnji bioskop.

" I tamo su nas pratili i pokušali su da momdrugu ukradu novčanik iz džepa, a devojčica je pokušala da par puta udari u lice", navodi Tarner za "Dejli mejl".

 

POVEZANE VESTI

Nedelja 13.01.2013. 11:49
Нажалост и родитељи код нас су заборавили на старо традиционално васпитање дјеце и одушевљавају се и примјењују европско-демократски модел који ствара овакве будуће хулигане без морала и поштовања за било кога.
Nedelja 13.01.2013. 13:51
Da li se to meni čini, ili se autori videa žale na 8-godišnje klince?! Pa, kad su vas već dopratili u tu uličicu, nit' svedoka, nit' kamera, što im niste podelili vaspitne šljage, nogu u dupe i ajd zdravo?! Kakvi bre huligani s 8 godina?! Još se to da ukrotiti!
Nedelja 13.01.2013. 14:01
Da nisam ocima videla ne bi poverovala...malopre sam prisustvovala nemiloj sceni...moja prijateljica ima sina od 9 godina koji se ponasa tako da se moze zakljuciti da ce sutra biti mozda potencijalni ubica...histerija bes lomljava stvari po kuci a na kraju je nasrnuo na majku..lekari se slazu da je u pitanju hiperaktivnost ali niko nema konkretno resenje za to...kazu da je to bolest savremenog doba?!...ne dozvoljavaju batine ne smes ni u nekim trenucima da vices na njega...Majka je udovica i odgaja ga sama i prosto mi je zao kad vidim koliko je nemocna...Mislim da ce je sin stvarno tuci za par godina...da li je "batina iz raja izasla" u ovakvim slucajevima...svi mislimo da znamo sta bi al..
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online