Ponedeljak 10. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Nedelja 29.01.2017.
10:57
Vestionline A

Raste "pobuna" u Nemačkoj: Ukinuti sankcije Rusiji

Nemačka Hrišćansko-socijalna unija (CSU), bavarska sestrinska stranka vladajuće Hrišćansko-demokratske unije kancelarke Angele Merkel, pozvala je na ukidanje sankcija Rusiji, koje su Evropa i SAD uvele zbog pripajanja Krima Rusiji i vojnih akcija te zemlje u Ukrajini.

pixabay.com
Sve više nemačkih političara zalaže se za saradnju sa Rusijom i ukidanje sankcija

Premijer Bavarske i predsednik CSU Horst Zehofer rekao je da bi sankcije trebalo da budu ukinute ove godine, prenosi Rojters.

- Zalažem se za realpolitiku, ne zveckanje oružjem. Moramo da budemo jasni u vezi sa različitim pozicijama, poput one o Krimu, dok radimo na promovisanju osetljivih poslovnih odnosa - rekao je Zehofer za nemački list Bild.

Merkel i drugi evropski lideri, s druge strane, insistirali su da moraju da ostanu sankcije Rusiji, vezane za napredak u mirovnom procesu iz Minska u cilju okončanja nasilja u istočnoj Ukrajini.

POVEZANE VESTI

Subota 04.02.2017. 22:31
...mada privreda joj kao nikada ranije,biljezi enormn rezultate a nezaposlenost je na nannizem nivou...Nijemci su,ko zna sta,u sankcijama i Migrantima vidjeli korist...(briga me za Nijemce,prevazice oni sve,zao je meni Srbije,zao mi je grdjana joj koji vjeruju u slijepu podrsku Merkelove,koji vjeruju u Briselski sporazum,u mir u regionu i dobrosusedske odnose a sve,pod plastom,u interesu gradjana...probudite se,ako hocete,uspavani narode!)
Nedelja 29.01.2017. 16:20
Trebalo bi da objavljujete tekstove koji su aktuelniji i vazniji po putina (i sta on na to kaze)& (a ne sto se srpskim rusoljupcima svidja) ... recimo : "Trampov BESNI PAS porucuje , sto pre formirati oruzane snage Kosova !"
Ponedeljak 30.01.2017. 08:14
Izignorisani putin nije prvi , drugi ili treci nego osmi po redu drzavnik sa kojim je TRAMP razgovarao . Ovim redosledom , sa: 1) Predsednico_m Tajvana (Tai Ing Ven) 2) Uzivo sa premijerkom Velike Britanije (Terezom Mej) 3) Predsednikom Meksika (Penja Njeto-m) 4) Premijerom Japana (Sinzo Abe-om) 5) Kanadskim premijerom (Dzastin Trudo-om) 6.) Nemackom kancelarkom (Angelom Merkel) 7.) Francuskim predsednikom (Fransoa Oland-om) 8.) pa tek onda sa putinom. Dakle vidi se koliko (mu) je putin "bitan" i ko je sve bitniji .... a kad ce OLINJALA SIROVINA (putin)&(kreator iluzija) da dozivi da ima cast da se sretne sa velikim , visprenim , lukavim i strasnim TRAMPOM (mozda na leto i to na periferiji tj. marginama samita G20) - otom potom !!! Ako IKAD izignorisani uopste dozivi i ima tu cast ???
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online