Subota 8. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Nedelja 02.01.2011.
17:54
A

Najuvrnutije svadbe u 2010. godini

Prošle godine sudbonosno "da" ljudi su izgovarali sa psima, mačkama, uz čizburgere i pomfrit...

Ima svega u božjoj bašti

U februaru je neimenovani ambasador u Ujedinjenim Arapskim Emiratima tražio poništenje braka i odštetu pred sudom, jer je tek kada je doveo mladu kući shvatio da ona ispod vela krije bradu, brkove i zrikave oči.

U martu ove godine, jedan Japanac je oženio "jastuk za grljenje", jastuk sa likom svoje omiljene crtane junakinje.

Veliku pažnju javnosti izazvao je novi šou "Bridalplasty", u kojem se 12 devojaka pred udajom takmičilo u raznim veštinama vezanim za organizovanje svadbe. Pobednica je dobila plastične operacije po izboru, a caka je bila i u tome što njen verenik nije znao koje je sve "promene" napravila na sebi.

Nemačka štampa u maju je pisala o poštaru koji je nakon desetogodišnje "ljubavi" odlučio da se venča sa svojom mačkom Sesilijom.

U oktobru je devojka sa Tajvana odlučila da se venča sama sa sobom, pošto nije uspela da pronađe adekvatnog partnera. Čen Vej Ji (30) upriličila je ceremoniju pred oko 30 zvanica, i uplatila sebi medeni mesec za jednu osobu.

Oktobar je obeležila i ponuda restorana Mekdonalds u Hongkongu zaljubljenih parovima koji sudbonosno "da" žele da upriliče uz čizburgere i pomfrit.

Britanci Ričard i Sara imali su neobičnog gosta na svojoj svadbi u maju - pošto su veliki ljubitelji serijala "Ratovi zvezda", njihovi prijatelji unajmili su "Darta Vejdera" da upadne na svadbu sa svojom zlom vojskom. "To je bio najemotivniji trenutak u našim životima", rekli su oni za "San".

Nedavno je Džozef Džuzo (20) upriličio svadbenu ceremoniju sa svojom ženkom žutog labradora po imenu Hani.

POVEZANE VESTI

Nedelja 02.01.2011. 18:18
Ево шта значи у ``цивилизованом`` свијету брак, уколико не очувамо ову свету институцију постаћемо ``цивилизовани`` и вјенчаваће нам се дјеца са: псима , педерима, педофилима, некрофилима...
Nedelja 02.01.2011. 18:34
"Брак је однос мужа и жене, заједница читавог живота, установа божанског и људског права". Овако се некада давно, у древном Риму дефинисао брак. И по мени, све више или мање од овога, није брак... А ове фантазмагорије су само школски примери лоших закона и штетних утицаја савременог света - о људској глупости и да не говорим.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online