Četvrtak 16. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Ponedeljak 03.10.2011.
08:26
Pressonline A
Srbiji preti 5.000 ekstremista, članova 30 ekstremističkih organizacija i pokreta i radikalnih krila navijačkih grupa. Policija uglavnom zna njihova imena, a upravo je na njih mislio Ivica Dačić, obrazlažući u medijima šta su sve planirali da urade juče, na dan Parade ponosa (napadi na ambasade, izazivanje požara, otmica autobusa...).
Ponedeljak 03.10.2011.08:40
Oni koji su 5 oktobra 2000 bili udarna pesnica DOS su onda imali oko 18 godina, tako da je normalno da sada imaju oko 30 godina. Ništa tu nije policija omanula u proceni. Oni koji sada imaju preko 50 su onda imali oko 40 i svi su se oni nadali da će doći do transparentne privatizacije i kod privatnika sve da procveta i otvore nova radna mesta. Onda su ih žuti glodari žestoko zajebali pa su izgubili i ono što su imali kod Miloševića. Policija treba da se bavi uzrokom a ne posledicama i odmah da počne da hapsi glodare i čisti Srbiju od lažova, hohštaplera i lopova koji su pojeli budućnost tih ljudi. To je posao policije, a ne da se na ulici tuče sa srpskim očajnicima koji samo čekaju varnicu.
Ponedeljak 03.10.2011.08:47
Kao da je iz vremena KPJ,unutrasnji neprijatelji svih boja sa kojima se treba obracunati. U strahu od gubitka vlasti su velike oci, a i policija kao da je iz tog vremena.
Ponedeljak 03.10.2011.09:07
Ako sam protiv peder-bala i otcepljenja vojvodine i raske od Srbije.protiv lopova na vlasti.znaci ja sam ekstremista kao i svi ostali
Ponedeljak 03.10.2011.09:42
srbi iz srbije moraju dobiti svoju organizaciju da bi saznali da li su ekstremisti zene u crnom ,centar za k. dekontaminaciju,helsinski odbor predvodjeni crnogorkama i hrvaticama .., ili neki drugi . da li su oni koji bi da srbija nestane eksrtemisti , ili oni koji bi da srbija opstane? srbi iz srbije moraju poceti da vode racuna o srbiji ,srbima i srbije !
Ponedeljak 03.10.2011.09:59
МА дошло је време , да свако ко помене Србију , одмах се проглашава за екстремисту и хулигана !!! Колико је пута ово виђено код нас , само што је Голи оток у другој држави !!!!
Ponedeljak 03.10.2011.10:27
srbi iz srbije treba da pogledaju istini u oci i da primete da je propast srbije kreirana. al treba videti kakva je tehnologija vladanja od broza do danas. za vreme broza ravnopravnost svih "nasih naroda i nerodnosti" i najmanji uticaj srba iz srbije /45-e je otet kapital srbima srbije kuce,stanovi../ tehnologija vladanja crnogorca milosevica da svi koji bi trebali da se izjasne kao srbi treba da vladaju srbijom ,crnogorci na celu u sred srbija a srbi srbije opet marginalizovani. dosao je neobavesteni koji se okruzio opet crnogorcima i srbi iz srbije opet zadnji. i tako srbi iz srbije do danas uvek zadnji,uvek krivi i voljni da prihvate sve krivice ovoga sveta bez mogucnosti odbrane...
Ponedeljak 03.10.2011.10:39
za vreme jugoslovenskog rata na celu je bio crnogorac milosevic ,i mnostvo drugih crnogoraca i jugoslovena a jedini cevek iz srbije je bio bora jovic rodjen u niksicu. svi se izvukose iz tog rata pa i crna gora ,i kadrovi crnogorski ,ostase srbi sami da ispastaju grehove ratova koje nit smo predvodili ,nit smo vodili ,jer to nije bio rat za srbiju ,vec za jugoslaviju i jugoslovenske interese u srbiji. uvak oni na najbolji nacin zastite interese svoje zemlje, a srbi i srbija nek placaju. tamo gde je domacin zadnji /SRBI IZ SRBIJE/ takva zemlja samo moze dozibeti sudbinu koja zadesi srbiju. mi za mnoge politicare ne znamo ni dal imaju drzavljanstvo srbije, ili svoje maticne drzave.
Ponedeljak 03.10.2011.10:53
Не видим разлога зашто патриоте називати екстремистима?! Вероватно зато што екстремно воле Србију за разлику од вас који је уништисте додворавајући се газдама на западу. Уосталом нису срушили ништа, а ја знам ко је палио скупштину радо ћу пријавити те хулигане и рушитеље
Ponedeljak 03.10.2011.12:06
Којих 5000? Аждајо црвеножута заборавила си ту пар додатних нула. Називате Двери фашистима, па јесте ли ви нормални!? Ако је сабор који штити породицу,морал и вјеру фашистички онда сам ја највећи фашиста који постоји. Али већина народа на улицама БГ-а не зна ни химну и боје заставе по задњој анкети а камо ли разлику између национализма,фашизма,националсоцијализма итд.. Називају јадан народ клерофашистима...стоко комуњарска. Једини клерофашисти су били усташе НДХ којима се на свакој могућој прилици извињавате. Али дође и вама крај,џаба разбијате дверима канцеларије. Ми смо организованији од државе хиљаду пута. Ово је тек почетак..
Ponedeljak 03.10.2011.12:22
Двери су сврстали у екстремистичке организације.Онда слободно можемо назвати СПС,ДС,Г-17+;ЛДП,ЛСВ фашистичко-издајничким странкама.
Ponedeljak 03.10.2011.13:44
Sve bi ja te ludake po kratkom postupku! Ko su oni da budu glavni na pravdi Boga! Pa ako su deca od 17 godina postoje i poravni domovi,ovi od pedeset u staracki dom i ludnicu! Ma sto nisam neka vlast sto ne zabrane te grupe.Motike kukaju!!
Ponedeljak 03.10.2011.14:27
Не осећам се као да живим у држави. Државом не владају дупелизци !
Subota 05.11.2011.19:54
Ko izrodi ove delikvente,kad ce oni imati zenu decu osim ako nenadju neku strajkerku ili arkomanku.Jer imaju roditelje kukala im majka.To su sve besni i poremeceni,koji ce normalan covek da lupa ubija krade,normalni to nerade,onaj ko ima porodicu to neradi. Kukaju gladni kako gladan ima snage da se bije i lupa ljudima glavu,ko je gladan on nemoze da hoda bez snage je. I koji Srbi koga oni zastupaju Srbi takvi oni su pokupili to zlikovacko ponasanje sa zapada ili iz dzungle!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)