Ponedeljak 13. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Subota 19.11.2011.
16:26
Vestionline A
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas u Kruševcu da Srbi sa severa Kosova nemaju razloga za proglašenje nezavisnosti, jer su još uvek deo Srbije.
Subota 19.11.2011.17:00
Srbi imaju pravu u svojoj zemlji da biraju gde zele da zive. Sasvim je izvesno da ne zele da zive na nezavisnom Kosovu koje ti i tvoji pajtasi sa vlasti postepeno prihvatate. Nije ni cudo, kada je vama najbitnije sta se "cuje u americi". A vidis Srbima bi bilo mnogo bitnije da vrsis svoju funkciju i da stitis bezbednost gradjana, osim sto se bavis retorikom svinjo debela.
Subota 19.11.2011.17:03
Ne znam kakva je to "asocijacija za kulturu mira"? Ne bih da nagadjam ko je vodi, ali uruciti coveku koji batina narod dovoljno govori o ozbiljnosti "asocijaceije".
Subota 19.11.2011.18:15
"...priznanje Povelja mira i tolerancije za širenje ideala mira Asocijacije za kulturu mira i tolerancije..." - ...kultura mira...ovaj...ovde stvarno treba biti filozof! Eto idealne prilike da pokusamo na magli da upalimo zicicu kod naseg ssefketa! Sta bi rekao na ovo nas sseferi? Bas me zanima njegovo cenjeno misljenje. Gde si ssefke? Ajde sad sipci smislite nesto zavrnutije od ovoga! "Povelja mira i tolerancije za širenje ideala mira Asocijacije za kulturu mira i tolerancije" - kakav brilijantan um je ovo osmislio, mora da je pandur!
Subota 19.11.2011.18:34
Ускоро ће ти Ивице, Путин рећи шта Срби желе.
Subota 19.11.2011.18:58
Gadni su, samo ih zedj za vlascu i strah od zatvora tera da ne raspisuju izbore. Ali dzabe im je, a nas moze skupo da kosta. Pojma oni nemaju sta, gde i kako sa bilo kojim problemom Srbije i Srba. Jos oni sa Kosova i Metohije...sanjaju da ih nema. Oni su im najtezi kamen oko vrata. Sumanut naslov i tekst a za jos jedno sumanuto priznanje Ivici nemam reci.
Subota 19.11.2011.19:10
Ljudiii...O cemu se ovde radi? Citam ovde komentare na ove izjave jednog , nazovimo ga , ma kako god ga zvali, covek radi i to javno protiv Ustavno...Da li smo svesni toga...Jos letos je nastupio s nekom svojom, "privatnom ' izjavom o nekakvoj podeli K i M...Pa zar to nije protiv Ustavno?Ko bre sme javno da tako nastupa? Niko...Ako i nastupa, mora u zatvor...dakle , Dacica pod hitno u zatvor, pogotovo sto je letos nakon povratka iz SAD dobio instrukcije kad, sta i kako da nastupi da bi opipao puls naroda...Izdajnik..Svoju gizicu dao, slizio se s Amerima da ga ne hapse za Hag, posto je bio na listi u vreme sankcija i embarga, tako da sad radi po njihovom diktatu, samo da bi svoje dupe spasio
Subota 19.11.2011.19:14
ssepheri @... Da vidimo prvo na cijoj si ti zemlji dosao da zivis... Polako...Nicija nije gorela do zore... Srbi svakako zele da zive u Srbiji a Kosovo i Metohiaj jeste Srbija, samo sto to tebe trenutno ne zanima...Ali dobro, ni ti ne spavas mirno nocu, jer vrlo dobro znas, ko je oteo, taj je proklet bio za 9 pokolenja u napred...Tako daa... Ne ocekuj da ces imati srecu na tudjeoj ne sreci...Zivi bili, pa videli... Nece vam ni Amerika do veka da bude saveznik... Mozemo i mi da se s njima nesto dogovorimo, ko zna... Ipak smo mi drzava , Srbija...A sta si ti i u cijoj ti drzavi zivis?
Subota 19.11.2011.23:04
Ne treba zveckati oružjem, i lajati u prazno, ali treba decu učiti da ćemo jednoga dana povratiti i KiM i Skadar i Drač!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)