Utorak 11. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Četvrtak 29.12.2011.
15:08
Vestionline A
Predsednik Srbije Boris Tadić potpisao je Odluku o pomilovanju kojom se glumac Žarko Laušević oslobađa daljeg izdržavanja kazne zatvora, izrečene zbog dvostrukog ubistva, izvršenog u Podgorici 1993. godine, pošto je Komisija za pomilovanje predložila da se molba za pomilovanje uvaži, saopštila je danas Pres služba predsednika Srbije.
Četvrtak 29.12.2011.15:49
Danas je pomilovan čovek koji je kaznu odslužio, izašao iz zatvora, snimio fantastičan film "Nož" i nakon toga kao slobodan (a najviše kriv pred samim sobom) napustio sve i otišao u Ameriku. A onda se neko u Crnoj Gori setio da Žarko nije dovoljno kazne dobio niti odslužio, da je Žarko premalo Crnogorac, da je previše Srbin,... ili šta god! Ovo pomilovanje je formalnost, da svima nama ostane nada da će se on vratiti, jer sada ne postoji zakonska prepreka za to. Meni lično je i pre i posle kobnog događaja, i pre pomilovanja i danas bio i ostao omiljen!
Četvrtak 29.12.2011.19:41
Cinjenica je da niko ne moze vratiti zivot mrtvima. Takodje je cinjenica da je Zarko kao ubica u SAMOODBRANI mladica koji su bili poznati u Podgorici kao problematicni, odsluzio kaznu. Spasao je zivot sebi, ali je nazalost usmrtio nepotrebno. No, ko moze sebi garantovati da u naletu adrenalina moze odreagovati prisebno i pucati u noge? Odsluzio je samo 5 god? Pa, zar u nasoj zemlji postoji uopste rigorozno zakonodavstvo za osudjenike. Nije on ni prvi ni poslednji koji je odlezao malo za necije ubistvo. Nije lako ni roditeljima ubijenih, ali ne verujem ni da je mnogo lakse Zarku koji ce zbog toga nositi ceo zivot u sebi pakao. Sto kazu Rusi- Spasi Gospodi!
Četvrtak 29.12.2011.20:08
da su bili napadnuti pistoljima ili nozevima,u smrtnoj opasnosti,pa da pripuca jel onda ima legitimno pravo.ali ovako pucati na te nenaoruzane nasilnike nije imao pravo.ma gadi mi se u svakom slucaju,zbog blacenja Svetog Save.sada sam se prisetio da je ta predstava bila prekinuta od ljudi u sali i jednog popa.svaka mu cast za ulogu obilica,ali sa ovom predstavom i ovim ubistvima je sebi unistio karijeru i navuko mrznju.Bog ce mu suditi
Četvrtak 29.12.2011.21:29
Potpuno razumem ogorcenost. Ko ne bi bio da izgubi 2 sina, drugara, brata, kuma, rodjaka. Zivot je najvredniji i lisiti nekog istog jeste najneprirodniji greh koji nam je nazalost omogucen. Jeste gazenje Bozijeg dara i tvorevine. Ali ne pokusavajte da se sa mrznjom ophodite prema zlocincu, jer ce vas ista unistiti i ohladiti. Ne branim ga . Kriv je . Ali ne sudimo mu mi kad je vec sve zavrseno. Ostavimo to bozijoj pravdi i rasudjivanju. On ce znati ko je sta zasluzio i njegova kazna je mnogo teza i nesnosnija nego covekova.
Četvrtak 29.12.2011.23:15
Gospode, u kojoj primitivnoj zemlji mi živimo!! Ne znam zašto ne gleda svako u svoje dvorište.. Kako možete tvrditi nešto, ako niste bili u datoj situaciji?! Ne dao Bog nikome da oseti isto na svojoj koži. Gnušam se LAŽNIH MORALISTA!! Svi znate najbolje, prvi ste kada treba suditi drugome! Gledajte sebe, kada bi svi tako radio ne bi bili najveći neprijatelji jedni drugima.. Svoja površna mišljenja i "znanje" na koji način bi svoj život (i život bližnjih) branili, ostavite među svoja četiri zida. NE BRUKAJTE SE! P.s. Srećna vam Nova godina i molite se da vam podari samo zdravlja i PAMETI..
Ponedeljak 02.01.2012.08:57
Da je lepo odlezao to vreme,a ne sto se svrckao po Americi,razumela bih i kajanje i Knjigu i sve po redu,ovako,fino mu je ispalo,proveo se tamo kako se proveo,sad mu dosadilo,para nema ajd da napisem knjigu pa da na osnovu ubistva i zaradim,majko moja,gde ide ovaj svet,A Svetina ,dozivljava kolektivnu extazu,zaboga,vratice nam se ON,I to je jedna od mnogih stvari koju je ova vlast Nama ucinila ,a da nam bude lepo,i da se osecamo jos manjim nego sto jesmo,jer da je moj sin anonimus,uradio tako nesto bio bi na dozivotnoj,kao sto u krstenom svetu i zasluzuje,a ovako od svega prst u oko Crnoj Gori,a sada ce On jos i daih tuzi jer su mu povredjena PRAVA,e moj svete...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)