Sreda 12. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Sreda 04.01.2012.
21:11
Srna A
Damask je okrivio Vašington za "grubo mešanje" u posmatračku misiju Arapske lige u Siriji, nakon što je portparol Stejt departmenta kritikovao sirijske vlasti.
Sreda 04.01.2012.21:19
Добро питање, зашто то Амери раде? Зато што су огрезли у паратизирању и животу на рачун других. Нема већих паразита од њих и њихових сателита и полтрона, али ничија није догорела до зоре јер одавно је речено да онај ко од мача живи од мача на крају и гине. Тако нека буде и њима, немам ништа против!
Sreda 04.01.2012.21:24
Sirija: Zašto se Ameri u sve mešaju? Zato sto mogu! Zato sto ta bagra sve svetske institucije kontrolise. Zato sto im (skoro) ceo svet sve dozvoljava. Zato sto oni koji se dignu, po p***i dobiju, kao na primer mi Srbi.
Sreda 04.01.2012.21:38
Zato sto su olicenje zla, i zato sto bi zeleli da ovladaju planetom i da nesmetano pljackaju vedre i oblace... Oprezno sa "posmatracima" jer svi nezavisni i objektivni ce biti diskreditovani dok ne dodju oni po meri americkih inspiratora "pobune". Imate najbolji primer kako rade "posmatraci" na primeru Srbije. Srecno.
Sreda 04.01.2012.22:10
Нервоза Брате, време им неумитно истиче и они то нису у стању да промене, па су зато све агресивнији и безобзирнији. Од најмоћније империје остала је само војска, коју кад-тад чека пораз и крах задњег поноса империје.А тек треба да се суоче са јаким државама и војскама.
Četvrtak 05.01.2012.00:32
Možemo se nadati i da nam bude utjeha: da su zemlje BRIK-a, nešto shvatile i naučile na našoj muci, kao Iraka i Libije. Za Rusiju i Kinu sam više nego siguran da ukoliko im bude ugrožen integritet dolazi do rata kolosalnih razmjera i nesagledivih posledica po cijelo čovječanstvo. Rusi se svakodnevno spremaju i razmještaju svoj nuklearni arsenal. Vanredno stanje na Bliskom istoku im je "kvalitetan alibi" za te neuobičajene manerve, koji proizvode nervozu na cijeloj planeti. Međutim, dvojac Putin-Medvedev su apsolutno odlučni i nalaze kao opravdano pripravnost za najgori od svih scenarija!
Četvrtak 05.01.2012.03:39
ODLICNO SI POMENUO " POSMATRACE" I NASU SRBIJU! A POSMATRACE SI STAVIO POD ZNAKE NAVODA I TO JE ISPRAVNO! POZDRAV!
Nedelja 08.01.2012.17:21
MI SRBI SMO NAJEBALI OD TIH ISTIH POSMATRACA, GDJE GOD SE POJAVILI....IMAJU JEDAN CILJ, A TO NIJE " POSMATRANJE "...
Sreda 04.01.2012.23:17
Peščani sat curi...Imperija se lagano topi...nervoza je sve jaca...nemojte misliti da ce sedeti skrstenih ruku...pre ce napraviti neko ludilo nego se tek tako prepustiti stihiji...sve ovo vreme oni napadaju male nemocne drzave po 20 puta manje i slabije...i to rade u drustvu sa jos gomilom svojih idiotskih satrapa koji šizofreno klimaju glavom i svoje zemlje ukljucuju u te sukobe...prvi put je pred njima ozbiljna zemlja...ne zaboravite da je to velika drzava....sa njom ce rat trajati 50 godina...o posledicama...nafta...zlato...ludilo...terorizam...da i ne govorim...nije dobro moj narode...kreteni i placene ubice jedino to umeju....
Četvrtak 05.01.2012.03:31
Odgovor na ovo pitanje je veoma prost i lagan! AMERI se mesaju u sve, zato sto je njima svaka tacka nase planete od strateskog znacaja! Za svaki rat oni su uvek imali opravdanje. AMERI , APSOLUTNO RADE isto onako kao sto su radili RIMLJANI i rimski legijonari. Ima samo razlika u vremenu i u novim ljudima! Pogledajte samo video snimak o snajperisti KRISU KAJLU! Covek se ponosi visokom cifrom ubijenih ljudi i HAG ga ne tera! ALI ZATO HAG UNISTAVA dr. VOJISLAVA za RECI i za njegovu IDEOLOGIJU! Sustinski je isto KAO u vreme Rimljana i legijonara !!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)