Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
Ličnost nedelje
19.03.-25.03.

Miloš Biković

Biković je jedan od najperspektivnijih glumaca mlađe generacije. Rođen je 13. januara 1988. u Beogradu. Glumom se bavi od detinjstva a pohađao je školu glume Dadov. Trenirao je i tekvondo, aikido, košarku i plivanje. Serije i filmovi u kojima igra među najgledanijima su. Omiljen je među mlađom populacijom, posebno nežnijim polom. Još dok je bio beba, Miloševi roditelji su se razveli. Otac je živeo na relaciji Nemačka-Srbija, a preminuo je 2006. Njegov 16 godina stariji brat Mihailo danas je starešina manastira Jovanja.

- S Miloševim rođenjem u meni se rodila potreba da sve što imam pružim njemu i da štitim to malo stvorenje - rekao je ranije Mihailo.

Miloš je bio odličan đak, omiljeni predmeti su mu bili fizika, srpski i ruski, a pored ovih jezika dobro govori i engleski. Završio je Fakultet dramskih umetnosti. Popularnost je stekao ulogom Aleksandra Tirnanića Tirketa u filmu Dragana Bjelogrlića "Montevideo Bog te video". Poznat je i kao Mika Alas u seriji "Šešir profesora Vujića", Radmilo Tomić u "Kad ljubav zakasni" ("Samac u braku"). Pojavljivanje u filmu Nikite Mihalkova "Sunčanica" širom mu je otvorilo vrata ruske produkcije. Mihalkov je tada rekao da u Milošu vidi svetsku zvezdu. Usledila je rola u akcionom ostvarenju "Bezdušni 2". Poslednjih godina uspešno gradi karijeru u Rusiji, gde je postao velika zvezda. U ovoj zemlji snimio je i film na engleskom jeziku, rame uz rame sa Antonijom Banderasom.

- Ponudili su mi da ostanem i ja sam ostao. Ja ovde vidim ogromnu perspektivu, koga bih glumio u Holivudu? Ruskog mafijaša ili srpskog ubicu.
Prošle godine redakcija ruskog izdanja magazina "Hello" proglasila je Miloša za najstilizovanijeg muškarca na tamošnjoj javnoj sceni. Glumac kaže da se u Rusiji oseća kao kod kuće.

- Rusi su sličan narod našem i po duhu i sistemu vrednosti. Ja sam Srbin, ali to mi ne smeta da Rusiju doživljavam i volim kao svoj dom.

Miloš ne voli javno da priča o privatnom životu, a često su ga povezivali sa mnogim devojkama sa javne scene, Nevenom Božović u čijem je spotu i glumio, manekenkom Sofijom Milošević... U jednoj emisiji je priznao da je bio sa obožavateljkom. Četiri godine bio je u emotivnoj vezi sa glumicom Brankicom Sebastijanović. Nekoliko meseci je bio i u vezi sa ruskom manekenkom Sašom Lus, a upoznali su se na snimanju editorijala za projekat "Leto ljubavi". Uradili su i provokativne fotografije za ruski "Vog". Trenutno uživa u ljubavi sa koleginicom Aglajom Tarasovom. Priznaje da je posle nekih uloga dozvoljavao da ga ponese slava, ali kako kaže, saveti bliskih ljudi su mu pomogli da se vrati u realnost. Redovno posti i odlazi u crkvu. Milošev omiljeni pisac je Dostojevski, a od domaćih glumaca posebno ceni Nebojšu Dugalića. Glumački uzor mu je Zoran Radmilović. U slobodno vreme gleda stare filmove. Bavi se humanitarnim radom i piše pesme. Aktivan na društvenim mrežama na kojima ima nekoliko stotina hiljada pratilaca. Sledeće godine počinje sa snimanjem filma o Nikoli Tesli. Zanimljivo je da će Biković ovim ostvarenjem u kome će glumiti našeg naučnika spojiti Amerikance i Ruse, a u produkciji filma "Tesla" će učestvovati i njegova producentska kuća Arhangel studio iz Beograda.

Sonja Đurić

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online