Ponedeljak 12.11.2012.
08:00
B92

Fejsbuk ponudio stranicu za parove

Problem sa ovom stranicom je što njeno pokazivanje ne možete ograničiti
 

Na njoj možete objediniti sve događaje kojima ste zajedno prisustvovali, svaku zajedničku fotografiju i zajednički status. Soleri nisu zapostavljeni budući da slična usluga postoji i za prijatelje i to od ranije. Ipak, sada je i ta opcija posle više od dve godine usavršavanja u skladu sa tajmlajnom i spremna za prezentaciju.

Iz Fejsbuka su poručili da će ona korisnicima omogućiti da na jednom mestu tačno vide koje su sve trenutke i fotografije parovi odlučili da podele sa svojim prijateljima preko svojih pojedinačnih profila.

"Od danas predstavljamo novi izgled stranice prijateljstva. One kombinuju statuse, fotografije i događaje koje ste podelili s drugom osobom. Pojaviće vam se kad kliknete na meni na profilu prijatelja. A ako ste s nekim u vezi možete posetiti facebook.com/us kako biste pogledali 'zajednički profi'", izjavio je Arun Vijajvergija iz ove kompanije.

Takođe, ako želite, možete svoju stranicu poslati prijateljima na uvid. S ovom opcijom su se već pojavili i problemi, s obzirom na to da ne postoji mogućnost da se takve stranice blokiraju ili ne pokazuju.

2024 © - Vesti online