Subota 19.01.2013.
09:41
Alo

Vlado Georgiev posetio Grand?

Da li je na pomolu saradanja sa "omraženim" Grandom: Vlado Georgiev
 

Barba je u četvrtak po podne posetio prostorije grandiozne produkcije i sastao se sa njenim čelnicima. Razlog njegovog odlaska u prostorije Saše Popovića nije poznat, ali su pretpostavke da je uključen u neki od njihovih projekata.

"Vlado je ušao u njihove prostorije u trenutku kada je Žika Jakšić bio unutra, a da li je i Saša sedeo s njima, to ne znam. Verujem da su imali dogovor o realizacije nekog projekta i da su pozvali Georgieva kako bi kao kantautor učestvovao u njihovoj zamisli", priča za dnevni list Alo dobro obavešteni izvor i dodaje da je čudno što je pop pevač ugovorio ovakvu tezgu, s obzirom na to da je protivnik muzike koju plasira direktor "Granda".

"Javnost je već upoznata s tim da on niti sluša tu muziku, niti je izvodi, tako da je ovaj spoj sam po sebi zanimljiv. Poznato je i da je on zabranjen na „Pinku“, tako da sigurno nije posetio čelne ljude ove produkcije kako bi se pojavio u nekoj od njihovih emisija. No, čuda su očigledno moguća, tako da očekujmo neočekivano - završio je izvor dnevnog lista Alo.

2024 © - Vesti online