Petak 15.02.2013.
08:00
Smedia, 24sata

Šta boja donjeg veša koju voli da vidi na vama govori kakav je u krevetu?

Muškarci koji vole crno donje rublje su romantici
 

Ako uživa da vas gleda u crnom kompletu, želi da se prepusti romantici i zavisan je od osećaja tajanstvenosti. Baš zato što ga privlače mistične žene, ovaj tip muškarca bez problema može da stvori romantičnu atmosferu u kojoj će se svaka žena osećati kao kraljica. Njemu je na prvome mestu nežnost, a zatim seks.

 

Ako ste u vezi s muškarcem koji preferira beli veš, to znači da je pomalo tajanstven - kako u životu, tako i u spavaćoj sobi. Bela je simbol čistoće i jednostavnosti pa muškarci koji vole beli veš, traže partnerke jednostavnog stila, koje ne ističu svoj seksepil. Mogu da budu i prilično posesivni, a često su skloni i kontrolisanju.

Senzulani ljubavnici su oni koji vole ružičasti donji veš

Partneri koji vole da nosite ružičasti veš žele da se brinu o vama, puni su života i izuzetno senzualni ljubavnici, iako ponekad ostavljaju utisak sramežljivosti. Muškarci koji vole da žena u krevetu nosi ljubičasto su jaki individualci i traže žene koje prihvataju njihovu nezavisnost. Vrlo su kreativni i imaju jako razvijenu maštu, a to sve primenjuju i u spavaćoj sobi.

Muškarci koji preferiraju žene odevene u crveno padaju na džepne Venere. Obožavaju uzbuđenje koje seks donosi i u krevetu više misle na partnerku nego na svoje zadovoljstvo.

Muškarci koji vole žutu boju su snažnog libida i često su sebični u ljubavnim igricama. Oni koji vole rublje zelenih i plavih nijansi u potrazi su za nepredvidivom partnerkom koja će ih očarati vedrim duhom i nepresušnom energijom.

Ako je njegova omiljena boja grudnjaka boja kože, u potrazi je za opuštenom ženom svesnom svoje privlačnosti. Ova boja veša osmišljena je samo da bi odeća izgledala bolje.

2024 © - Vesti online