Ponedeljak 11.11.2013.
08:00
Vestionline

Muške laži tokom seksa

Malo lepih reči za bolji seks
 

Australijsko izdanje "Sandej telegrafa" sprovelo je istraživanje među više od 1.200 čitatalaca. Pokazalo se da čak 23 odsto muškaraca priznaje da je nekada odglumilo orgazam. Međutim, to nije jedina laž kada je reč o seksu i muškarcima.

Jedno drugo istraživanje pokazalo je da muškarci mnogo češće izgovaraju reči poput "volim te" za vreme seksa, baš kao što i znatno češće, i do četiri puta više, lažu o svojim osećanjima u strastvenim trenucima.

Čak više od polovine muškaraca priznalo je u jednoj anketi da su makar jednom lagali o svom raspoloženju vezanom za seks ili tokom seksa.

Stručnjaci iz Centra za promociju seksualnog zdravlja u Indijani (SAD) navode da su razlozi muškog laganja za vreme seksa, slični ili isti kao oni zbog kojih i žene lažu.

"Muškarci imaju tendenciju da lažu iz sličnih razloga kao i žene, a to je da ne povrede svog partnera, njegova osećanja. Podaci o tome da muškarci sve više 'glume' govori samo u prilog njihovoj sve većoj obazrivosti prema ženama", zaključili su istraživači.

2024 © - Vesti online