Sreda 13.04.2016.
13:18
Vestionline

"Pajtić, Tadić, Šešelj, Ružić... Svi su isti, svi mrze Vučića"

Tanjug
Njemu su svi isti, nema razlike: Aleksandar Vučić

Vučić je u predizbornom intervjuu za taj nedeljnik potvrdio da će SNS "sasvim sigurno" praviti postizbornu koaliciju i ukoliko njihova lista na republičkim izborima 24. aprila osvoji apsolutnu većinu.

- Pokušaćemo da napravimo najširi mogući blok ljudi, koji žele stabilnu i sigurnu budućnost. Potrebno nam je široko okupljanje naroda - istakao je on.

Lider naprednjaka nije želeo da kaže ko su mogući postizborni koalicioni partneri njegove stranke, ali je objasnio koga sve "sto posto sigurno" ne vidi kao moguće partnere.

- Ono sto je sto posto sigurno to je da nikakve kompromise nećemo praviti s onima koji bi da od Srbije naprave evropskog gubavca, regionalnog i svetskog pariju, koji traže da odustanemo od evropskog puta. E, pa, neću da odustanem od evropskog puta! - kazao je Vučić.

Na pitanje da li je tu reč o SRS, DSS i Dverima, odgovorio je:

- Apsolutno, svi oni!

On je govorio i o drugim temama, navodi NIN, o oslobađajućim presudama Stanku Subotiću Canetu, Zvonku Veselinoviću i Mihalju Kertesu, o učešću predstavnika stranke Bogoljuba Karića na listi SNS, kao i o ključnim ekonomskim temama poput Železare, Telekoma i RTB Bor, gde je priznao da "nije imao snage" za reformu javnih preduzeća.

2024 © - Vesti online