Subota 01.07.2017.
08:33
Vestionline

Objašnjenje za naviječe Kingsa: Stiže Srbin, a ne Hrvat

EPA/TOLGA BOZOGLU
Ponovo će Amerikanci da mešaju Bojana i Bogdana

Kako prenose brojni mediji i evropski i oni “preko bare” novi član Kingsa bi uskoro mogao da postane Bogdan Bogdanović, košarkaš Fenerbahčea, a informacije oko ugovora su različite. Spominje se trogodišnja saradanja, ali visina godišnje plate kreće se od devet do 12 miliona dolara.

Čuveni “Sakramento Bi” potrudio se da navijačima predstavi srpskog reprezentativca, pošto slabije upućeni ljubitelji košarke u SAD nisu najupućeniji u Bogdanove kvalitete.

- Uzbuđeni ste zbog Bogdanovića, ali… da li je on novi Peđa Stojaković za Kingse? Udahnite duboko. Prošle godine u ovo vreme, vrlo malo navijača ‘kraljeva’ znalo je za njegovo ime, vrlo malo je moglo da izgovori njegovo ime, ili da ga razlikuje od veterana Vašington Vizardsa koji ima isto prezime. Bogdan Bogdanović, koji će zvanično postati član Kingsa sledeće nedelje, nije Bojan Bogdanović. On je Srbin, nije Hrvat. On je bek šuter, nije nisko krilo. On je, uz sve to, i član idealne petorke Evrolige, iskusan je profesionalac, i jedan je od onih sa sve veće liste stranih košarkaša koji preskaču okean i uskaču u NBA - piše Sakramento Bi.

2024 © - Vesti online