Subota 05.08.2017.
19:54
Vestionline, Sportski žurnal

Čović traži samo dve stvari od navijača

Vesti - M. Todorović
Čović otvoreno o pojačanjima i ambicijama

On je odgovarajući na pitanja čitalaca Sportskog žurnala kazao da će biti još novajlija, a tom prilikom je pozvao navijače na strpljenje i da imaju poverenje u upravu.

- Planiramo da dovedemo još dvojicu ili trojicu igrača, ali ono što očekujem od naših navijača, koji su nam uvek bili šesti i sedmi igrač, je da imaju strpljenja i poverenja. Preko noći ništa se ne može.

Takođe je zamolio da odlaske igrača, njih osmorice, ne nazivaju rasprodajom. 

- Neplanski je otišao samo Kuzmić, kome nismo hteli da stojimo na putu potpisivanja velikog ugovora. Dok smo kod Gudurića zaradili dobre pare. On je otišao kod najboljeg trenera Evrope, što je u interesu i srpske košarke.

Kao i prethodne sezone ambicije su osvajanje ABA lige, domaćeg šampionata i Kupa Radivoja Koraća, kao i da plasman u Evroligi bude što bolji.

Ono što je sigurno je da Zvezdu neće pojačati Đorđe Gagić i Tejlor Ročesti, dok je Džejkob Pulen i dalje u opticaju. Takođe, Čović je otkrio da bi u Zvezdu mogao da se vrati i mladi centar Dušan Ristić, koji je u međuvremenu završio koledž u Americi, ali bi trebalo da završi još neke formalnosti.

2024 © - Vesti online