Sreda 30.08.2017.
16:37
Vestionline, mozzartsport.com

Zvezdino dete stiže u Partizan!

EPA/Koca Sulejmanovic
Mečeve karijere Ognjen Ožegović je odigrao protiv Sampdorije u kvalifikacijama za Ligu Evrope

Portal mozzartsport.com piše da su čelnici crno-belih dogovorili da plate obeštećenje Čukaričkom od 300.000 evra, a očekuje se da mladi reprezentativac Srbije, u četvrtak, poslednjeg dana prelaznog roka, potpiše trogodišnju ugovor sa srpskim šampionom.

Ožegović ima 23 godine i pre Čukaričkog igrao je za Crvenu zvezdu (koja ga je slala na pozajmice u Banat i Voždovac), zatim se preselio u Rad, a u Superligi igrao je još za Jagodinu, čačanski Borac i Vojvodinu, da bi pre povratka u srpski fudbal jednu polusezonu proveo u kineskom Čangčuen Jataiju.

Bio je član mlađih reprezentativnih selekcija, a sa kadetima 2013. na EP u Litvaniji osvojio je zlatnu medalju, pod selektorskom komandom Ljubinka Drulovića. Partner u špicu bio mu je Uroš Đurđević, koga će da nasledi u crno-belom dresu.

Ovog leta u Partizan su došli: Danilo Pantić (Čelsi pozajmica), Nemanja R. Mileti (Vesterlo), Sejduba Suma (Slovan Bratilsava) Teofilus Solomon (Rijeka), Vladimir Stojković (Notingem Forest), Zoran Tošić (CSKA Moskva), Milan Mitrović (Mersin) i Nemanja Antonov (Grashopers).

Humsku su napustili: Nikola Milenković (5,1 milion evra - Fiorentina), Leonardo (4 miliona evra - Al Ahli), Nemanja Mihajlović (1,7 milion evra - Herenven), Uroš Đurđević (2,5 miliona evra + 15% od naredne prodaje - Olimpijakos).

2024 © - Vesti online