Sreda 18.10.2017.
12:30
A. V. - Vesti

Biljke kao talisman

pixabay.com

Njegova aroma pojačava intelektualne sposobnosti. Bikove limunova trava štiti od melanholije i depresije, a odlična je i prevencija protiv stresa, sa kojim se Bikovi teško bore. Blizancima vanila pomaže da ostvare svoje ambicije, da dobiju željenu popularnost, a bagrem štiti njihovo zdravlje. Magični miris za Rakove je sandalovina. Ova biljka pripadnicima ovog znaka pospešuje druželjubivost i čini ih vrlo ljubaznim osobama.

Biljka za Lavove je anđelika. Ona brani čast i podstiče ih da gledaju napred. Takođe, pogoduje im i miris tamjana koji sprečava da postanu previše gordi. Devicama najviše prija gardenija. Ona podstiče radost, tera negativnu energiju i odbija tračeve njihovih zlobnika. Vage vole šafran koji pojačava njihovu intuiciju i hrabrost, a zumbul im tera neprijatelje.

Škorpijama miris bora budi čista osećanja i čuva ih od loših misli. Kada su u pitanju Strelčevi pravi izbor je frezija. Ona olakšava komunikacije pripadnicima ovog znaka i čini ih srećnim. Jarčevi najviše vole narcis koji ih štiti od poraza i neutrališe negativna osećanja. Vodolijama prijaju ljubičice, jer im njihova aroma čuva prijateljstva koja su za ovaj znak veoma važna.

Pripadnici rođeni u znaku Ribe najviše vole jasmin. On im donosi stabilnost i smirenost. Božuri bude ženstvenost, kao i optimizam. Cvet pomorandže je pravi miris za one rođene u poslednjoj dekadi ovog znaka, jer vraća energiju i podstiče seksualnost.

2024 © - Vesti online