Subota 23.12.2017.
05:11
D. Petrović - Vesti

Ljubav važnija od braka

N. Durović
Večiti neženja: Vlado Georgiev

- Nikad se neću oženiti, niti me to interesuje, a moja Milica misli isto kao i ja. To je sve demode za mene. Ja mrzim matičare i ne mogu da slušam one njihove "presude" koje čitaju na venčanjima - kazao je Vlado. Koliko je ozbiljan u nameri da ne stavi burmu na prst govori i podatak da je pre neku godinu sa Milicom organizovao slavlje na kome su oboje matičaru rekli - ne.

O venčanju ne razmišlja ni Nikolija Jovanović, ćerka Vesne Zmijanac, koja sa Reljom Popovićem ima ćerkicu Reu.

- Venčanje? Kakvo venčanje? Nismo pričali o tome, niti je u planu. Nama taj papir nije prioritet - rekla je jednom prilikom Nikolija i priznala da priželjkuje još jedno dete sa Reljom.

Glumica Vanja Milačić i advokat Božo Prelević već deset godina su zajedno, imaju dvoje dece, ali pred matičara nikad nisu stali.

- Moj suprug i ja ne uspevamo ni rečenicu jedno drugom da završimo, a kamoli negde da odemo. Boža i ja se nismo venčali, niti ćemo ikada, ni građanski ni crkveno. Ja verujem u ljubav, a ne u brak - kazala je Vanja.

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić imaju troje dece, ali nikako i da svoju zajednicu zakonski ozvaniče. Nekoliko puta su najavljivali venčanje, ali...

- Nije da ne želimo da se venčamo, prosto nemamo vremena. Vujadin je profesionalni fudbaler, često menja države i klubove i nema vremena. I kad uhvatimo neki trenutak meni je važnije da odemo na odmor, da se posvetimo jedno drugom nego da jurcam oko svadbe - rekla je jednom prilikom Mirka Vasiljević.

N. Durović
Nikolina Kovač i Saša Kapor

Iz opštine u porodilište

I dok jedni izbegavaju matičara u širokom luku, drugi se venčavaju u poslednjem trenutku, tačnije pred samo rođenje deteta.

Nikolina Kovač i Saša Kapor tajno su se venčali 12. maja 2013. u opštini Voždovac, a već sutradan je mlada pevačica na svet donela njihovog sina Nikolaja.

Petnaestak dana pred porođaj udala se Ilda Šaulić, i to na skromnoj ceremoniji u jednom beogradskom restoranu. Venčanje sa Bojanom Vučkovićem bilo je potpuno neočekivano, iznenađena je bila i nevesta koja je od sreće zaplakala.

Da je stavila burmu na prst Ilda je prijatelje i fanove obavestila na Instagramu kada je postavila fotografiju mladenačke torte uz potpis:"Rekla sam - da".

Ispoštovala želju muža

Jelena Kostov maštala je o velikom venčanju i svadbi, ali se na kraju tajno venčala desetak dana pred rođenje sina. Kako je jednom prilikom rekla, ispoštovala je želju svog muža Miljana koji je pošto-poto želeo da izbegne medijski cirkus oko njihove svadbe. Venčanje je bilo malo, intimno u krugu porodice, a slike sa venčanja nikada nije javno objavila.

2024 © - Vesti online