Utorak 16.01.2018.
04:00
Ž. M. - Vesti

Pravoslavna nova godina: Slavili i Turci i Italijani

Ž. Marković
Česti gosti u klubu: Porodice Stojnić, Ristanić i Brnić

Obe klupske prostorije su bile dupke pune, a za ovu priliku goste je zabavljao poznati estradni umetnik Zoran Kalezić. Ljubitelji stare dobre muzike, koji su se odlučili da dođu u ovaj klub nisu zažalili jer je Zoran Kalezić napravio izvanrednu atmosferu i dobar štimung.

Pored gostiju poreklom iz Republike Srpske i Srbije, bilo je i gostiju i poreklom iz Crne Gore, među njima i familije Korać iz Berana, Stojnić iz Gradiške, Ristanić iz Doboja, Brnić iz Čelinca, Begović iz Šekovića, Vidović iz Jamene kod Šida, Milinković iz Dervente, Ilić i Miljević iz Novog Sada, Đurić iz Koprivne, Žarevac, Mirijević, Stojmenović i Erić iz okoline Kruševca, Stojić iz Srpca, Gavrić iz Tuzle, Živković iz Orašja, Barjaktarević iz Grabovice kod Kladova, Pribanović, Milinčić i Todorović iz Aleksandrovca Župskog. Moramo reći da se ovaj klub i ovog puta pokazao na delu kao veoma dobar organizator. Interesantno da su te večeri na dočeku bile i dve familije - Devito i Deakva iz Kalabrije u Italiji, kao i gosti iz Turske, prijatelji ovog kluba.

Nema kajanja

- Doputovali smo iz odalekog Araua, kod Ciriha, da dočekamo našu Novu godinu i da slušamo našeg miljenika Zorana Kalezića i nismo se pokajali što smo prevalili toliki put - kaže Lazar Barjaktarević, rodom iz Grabovice kod Kladova.

- Odlučili smo da dočekamo našu pravoslavnu Novu godinu u ovom predivnom klubu. Ovde nam je veoma ugodno i lepo se osećamo, prava novogodišnja atmosfera - kaže Milovan Begović, predsednik kluba Šekovići iz Herisaua.

- Došao sam na doček sa suprugom i kumom Slavkom Ristanićem. Ovde inače često dolazimo - kaže Miroslav Stojnić iz Gradiške.

2024 © - Vesti online