Ponedeljak 12.02.2018.
18:01
A. V. - Foto: Vesti

U srcu dobre Ksenije

Vesti
Pobodica Golubović

Toliko brige i pažnje, kako kažu Goran i Vesna Golubović, ni rod rođeni ni im ne bi pružio.

- Samo što je poslala paket pun odeće i hrane, stigao je novi. Nisam mogla da verujem svojim očima. Ta žena je kao dar od Boga. Ona misli o svemu, o svakom našem detetu se brine kao da je njeno. Zahvaljujući njoj, svi su obučeni lepo, nema zime i hladnoće za Goluboviće. Toliko sam zahvalna i njoj i vašem listu bez kojeg ne znam kako bismo opstali u ovim teškim vremenima - rekla je za "Vesti" Vesna.

Kako ističe, pošto je prošlog puta paket bio prepun stvari za dečake, ovoga puta stigle su čizmice za njene ćerke, ali i mnogo hrane i kućnih potrepština.

- To nam mnogo znači. Teško je nahraniti 11 duša. Dve ćerke studentkinje, četiri sina u srednjoj školi i tri sina u osnovnoj, to je sve ogroman trošak i za bogate ljude, a kamoli za nas. Ali, ne damo se obeshrabriti. Dobri ljudi prepoznaju naše napore da ih sve izvedemo na pravi put i u tome nam pomažu. Zahvalni smo na tome do neba - kaže majka Vesna.

Nažalost, porodica nema svoj krov nad glavom, a dodatnu muku zadaje što roditelji nemaju stalan posao.

Žive od socijalne pomoći, a kada god ima prilike, rade šta god im se ponudi. Leti je lakše, kada su deca na raspustu, pa mogu da sa roditeljima da nadniče.

 

2024 © - Vesti online