Utorak 13.02.2018.
20:38 >> 20:54h
Vestionline

Šta je rekao Milojević posle meča sa "armejcima"?

M. Todorović - Vesti
Vera u prolazak: Vladan Milojević, trener Crvene zvezde

- Teške su ovo utakamice, naročito kada imate ovakvog protivnika. U pitanju je ekipa koja dolazi iz Lige šampiona. Mogli smo da damo gol, dali smo sve od sebe i sada nam ostaje da se odmorimo, analiziramo šta smo radili i spremimo se da u Moskvi odigramo još bolje - rekao je Milojević posle meča.

Na konferenciji za novinare, trener lidera Super lige Srbije je rekao:

- Zadovoljan sam igrom u većem delu utakmice. Dolazimo posle pauze i prijteljske i takmčarske utakmice nisu iste. Očekivali smo ovakav CSKA, sa tri igrača pozadi, bez nekih promena. Jedino je Verblum iz špica vraćen na štopersku poziciju. Dobili su Musu, jednog dobrog igrača, koji ih je pojačao ove zime. Tvrd meč, odigrano je prvo poluvreme. CSKA je i dalje favorit, jedna ozbiljna ekipa, ali i mi smo pružili korektnu partiju, dobru igru. Imali smo par izglednih situacija, međutim, odbrana gostiju ima 1.000 utakmica zajedno, i ozbiljna je i u evropskim okvirima. Golman Akinfejev je pokazao klasu sjajnim odbranama. 

Milojević nije nezadovoljan rezultatom iako nije postignut gol na domaćem terenu.

- Dobro je da pravimo šanse. Veliki je ulog, nećemo imati mnogo šanse, takve su utakmice. Treba da poradimo na realizaciji, ali nekada i sreća mora da nas pogleda. Imam poverenja u moje igrače, treba da se uigramo bez Kange. Neki igrači lako ulaze u formu, neki malo teže. Bilo je dekocentracije u pojedinicim momentima, ali mislim da će biti sve u redu u nastavku sezone.

O šansama u revanšu u Moskvi?

- Dobro ćemo da analizirano greške. Kakve su šanse bile i pre ovog meča, takve će biti i pred meč u Moskvi. Ne plašimo se nikog, imamo osam dana da se spremimo. CSKA je i dalje ostaje favorit - zaključio je Milojević, zahvalivši se navijačima na podršci.

Ričmond Boaći nije konkurisao za ovaj meč.

- Osetio je bol. Nije bio spreman, postojao je veliki rizik, pa nisam želeo da reskiram. Očekujem da bude spreman za revanš u Moskvi.

2024 © - Vesti online