Utorak 20.02.2018.
17:15
Vestionline

Čitajte na Vesti Digital: Evo karte, biće i metroa!

Vesti/Fotomontaža
 

U zaostavštini Duška Radovića ostao je i aforizam: "Kad će taj metro? Mnogi Beograđani su već pod zemljom i čekaju". I pokojni čika Duško još čeka metro kako je i prorekao, a obećanja iz njegovog vremena sada slušaju oni koji još hodaju po zemlji.
 
Verovatno bez svesti da je prva linija londonskog metroa navršila 155 godina, omladinci SNS  na improvizovanim metro stanicama širom prestonice dele Beograđanima "kartu za budućnost" uz mapu s budućim linijama metroa. Tako su i naši reporteri dobili mesto u prevozu budućnosti. Jedino nam je ostalo nejasno kuda ćemo to ići, jer na karti piše da je za prvu liniju metroa početna stanica Aerodrom Nikola Tesla kod Surčina. Međutim, na mapi ta prva linija ide od Makiša do Ade Huje i nadaleko zaobilazi i aerodrom i Surčin.

Kandidati sa liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd", ljudima koji su prilazili njihovom štandu poručili su da i Mirijevo u budućnost stiže brže nego što njegovi stanovnici očekuju.

Ovo je jedna od glavnih tema "Vesti" koje će se sutra pojaviti na prodajnim mestima širom Evrope, Australije i Kanade, a vi možete da nas čitate već večeras na Vesti Digital.

Samo preuzmite aplikaciju:

za apple: https://appsto.re/de/XSioib.i

za android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.publiss.client.p999R6wI!

Vesti Digital - sa Vama bilo kad i bilo gde! 

2024 © - Vesti online