Subota 03.03.2018.
19:50 >> 22:38h
Vestionline

Serija A: Džeko utišao Napulj, Dibala heroj "stare dame"

EPA-EFE/CESARE ABBATE
Sa dva gola srušio lidera na "San Paolu": Edin Džeko

Napolitanci su ostali na čelu tabele, sa bodom više od Juventusa, ali šampion Italije ima meč manje. Ništa nije nagoveštavalo katastrofu Napolija posle pogotka Insinjea već u šestom minutu. Ali, Turčin Čangiz Under je samo dva minuta kasnije izjednačio.

Onda je na scenu stupio Edin Džeko i sa dva gola potopio domaćina, da bi Peroti u 79. minutu dokusurio tim iz Napulja za muk na "San Paolu". Naš Aleksandar Kolarov bio je odličan, a u 73. minutu je asistirao Džeku za treći gol "vučice". U poslednjim trenucima meča Dres Mertens je samo ublažio poraz domaćina.

EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI
Paolo Dibala u poslednjim trenucima meča doneo tri boda "dami" na gostovanju u italijanskoj prestonici

U još jednom derbiju Serije A, Juventus je pobedio Lacio na "Olimpiku" - 1:0. Jedini gol na meču postigao je Paolo Dibala u poslednjim trenucima susreta. Očekivao se mnogo bolji fudbal u Rimu, ali su obe ekipe razočarale. Ipak, "stara dama" se izvukla, a heroj je argentinski as, koji je iz jedine šanse na meču za goste zatresao mrežu domaćina. Dibala je na maestralan način u trećem minutu sudijske nadoknade u padu postigao gol dok je imao rivala na leđima.

Srpski reprezentativac Sergej Milinković Savić igrao je svih 90 minuta za nebesko-plave, ali se i naš as utopio u sivilo meča.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
2024 © - Vesti online