Utorak 13.03.2018.
17:22
Vestionline, blic.rs

Pretučen Vlado Georgiev

N. Đurović
Georgiev izvukao deblji kraj

Nekoliko dana Georgiev je boravio u ovom gradu Belgije kako bi snimio spot, a ujedno i održao zakazane nastupe u jednom tamošnjem klubu, gde se okupljaju mahom ljudi sa prostora bivše Jugoslavije.

Za vreme pauze u društvu bubnjara izašao je ispred kluba, gde je prvo zapalio cigaretu. U tim trenucima pored njih prolazilo je nekoliko devojaka sa mladićima, a Vlado je, navodno jednoj od njih počeo da dobacuje, što je dovelo do sukoba, a na kraju i tuče, piše list "Blic".

U tuči sa nekoliko mladića učestovao je Vlado i član njegovog benda, a ubrzo je na lice mesta stigla policija. Najdeblji kraj izvukli su Georgiev i bubnjar.

Sve se odigralo u ranim jutarnjim časovima, a pevač je sledećeg dana imao dogovoren nastup u Štutgartu koji je želeo da otkaže jer nije mogao da peva, ali je posle kraćih ubeđivanja od strane menadžera ipak odlučio da održi nastup.

- Izašao sam napolje da ispušim cigaretu, a sa mnom je krenuo i moj bubnjar. Normalno smo stajali ispred i pušili. Videli smo koškanje, ali se nismo mešali, međutim, i ja sam ubrzo dobio dva udarca u glavu. Grupa momaka koja se svađala uvukla je i mene u raspravu. Igrom slučaja, ja sam uvučen u tuču i dobio sam nekoliko udaraca. Izvukao sam se na kraju, a posle nekoliko minuta oni su se razbežali - rekao je pevač za beogradske medije.

2024 © - Vesti online