Četvrtak 19.04.2018.
12:39
Vestionline

NBA liga uz Popovića posle velikog porodičnog gubitka

EPA/DAVID MAXWELL
Vekiki gubitak: Greg Popović

Greg i Erin Popović su bili u braku više od četiri decenije. Slavni trener je svoju suprugu upoznao tokom osme decenije prošlog veka kada je radio kao asistent u košarkaškom timu Er Fors Akademije, a ubrzo su se i venčali. U braku su dobili dvoje dece, a imaju takođe i dvoje unučadi.  

Posle vesti o smrti Erin Popović oglasili su se mnogi košarkaši i sportski radnici u SAD, a neki od njih su tužnu vest primili na terenu.

- Želim da Pop zna da je cela NBA porodica uz njega, da ga podržava u teškim trenucima. Ovo je nešto veće od utakmica, pobeda i poraza. Ovo je o bratstvu koje gradimo mi igrači i svi u NBA ligi. Teško je čuti tako nešto, osećam se loše, moje saučešće Popu i njegovoj porodici - rekao je košarkaš Golden Stejta Kevin Durent. 

- Veliki sam Popov fan. Ja volim Popa. To je takva tragedija. Moje saučešće Popu i njegovoj porodici. To su strašne vesti. NBA porodica...svi se držimo zajedno, takmičimo se. Ali kada se dogodi ovako nešto, sve nas natera da se zapitamo - rekao je posle meča protiv Indijane zvezda Klivlenda Lebron Džejms. 

Greg Popović je održao trening Sparsa u sredu, ali je najavljeno da neće voditi ekipu na trećoj utakmici prve runde plej-of serije protiv Golden Stejta, u noći između četvrtka i petka. Njegovu ulogu će preuzeti asistent Etore Mesina. 

2024 © - Vesti online