Utorak 24.04.2018.
11:08
Tanjug

Superliga: Crvena zvezda - Čukarički, Nišlije u Humskoj

Vestionline
Stadion Crvene zvezde

Crvena zvezda je pred osvajanjem titule i u slučaju novog trijumfa doći će na samo tri boda do šampionskog naslova i to ako Partizan slavi protiv Radničkog. Čukarički u samo četiri dana ide u goste drugom večitom rivalu, posle poraza od Partizana (2:1) i pod pritiskom borbe za izlazak u Evropu, bar što se tiče prvenstva. Duel na stadionu "Rajko Mitić" donosi i zanimljivost zbog novog sudara Vladana Milojevića i Nenada Lalatovića, trenera koji su u prošlosti bili u obrnutim ulogama. 

Pod moranjem je i Radnički i to na terenu aktuelnog prvaka Partizana, koji je znatno rasterećeniji zbog pozicije na tabeli, ali sigurno ne i bez ambicija. Lepu priliku da iskoristi situaciju konkurenata ima subotički Spartak jer čeka Napredak i sa nova tri boda otvorio bi vrata Evrope, posebno ako večiti opravdaju uloge favorita. 

Što se tiče plej-auta, takođe, vlada velika neizvesnost jer skoro svi strepe za opstanak. Najviše tenzije očekuje se u meču Radnika i Bačke sa novim trenerom Dejanom Čelarom, Rad gostuje Mačvi u Šapcu, Javor ekipi Mladosti u lokalnom duelu, dok poslednjeplasirani Borac ima poslednju šansu u Zemunu. 

Raspored 3. kola plej-ofa - Sreda: Crvena zvezda - Čukarički (18 sati), Spartak - Napredak (18), Voždovac - Vojvodina (18). Četvrtak: Partizan - Radnički Niš (18). 

Tabela: Crvena zvezda 45 bodova, Partizan 36, Spartak 31, Radnički Niš 28, Voždovac 27, Čukarički 26, Napredak 26, Vojvodina 22.

Raspored 3. kola plej-auta - Sreda: Zemun - Borac (16), Mačva - Rad (18), Mladost Lučani - Javor (18) i Radnik - Bačka (18). 

Tabela: Mladost Lučani 22 boda, Zemun 21, Mačva 20, Radnik 19, Javor 17, Bačka 16, Rad 15, Borac Čačak 12. 

2024 © - Vesti online