Subota 31.07.2010.
05:15
Vestionline

"Pljačka" kockarnice pa deli ugroženima

Profesionalni igrači "blekdžeka" ne žele da javnosti otkriju svoj identitet. Skrivaju se iza imena Robin Hud i Lejdi Gris - Robin.

Naglasili su kako nisu bitni oni već je bitna pomoć siromašnima. Otvorili su i stranicu na internetu preko koje pozivaju siromašne da pošalju svoju tešku životnu priču, a mogu da osvoje i do 36.000 evra. Do sada su podelili čak 700.000 evra porodicama kojima je pomoć preko potrebna.

Porodica Kegler je od ovih kockara dobila više od 24.000 evra da otplati dugove nagomilane kupovinom lekova za svoje dete. Robin Hud i njegova gospa ovoj porodici su platili i put u Las Vegas te boravak u hotelu s pet zvezdica.


- Obećao sam im da ću novac osvojiti kockajući. Vredelo je truda nakon što sam vidieo njihova srećna lica znajući da više neće biti u dugovima - rekao je Robin, koji je poželeo da više ljudi ima život kao on.

Istakao je da mnogi mogu samo da sanjaju o tome da svuda putuju luksuznim avionom ili da ne brinu o novcu, piše "Daily Mail", i pozvao sve svoje prijatelje milijardere da mu se pridruže u humanitarnoj misiji.

U kockarnicama u Las Vegasu ne znaju pravi identitet ovog neobičnog "Robina Huda". Znaju samo da je sa istoka SAD-a i da kocka od svoje 16. godine.

2024 © - Vesti online